Κορίτσι δηλώνει σκύλος και κοιμάται σε συρμάτινα κλουβιά

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας, μια κοπέλα στις ΗΠΑ ζει το όνειρό της αυτοπροσδιοριζόμενη ως… σκύλος, με το όνομα Meow.

Κορίτσι δηλώνει σκύλος και κοιμάται σε συρμάτινα κλουβιά

Η σκυλίσια ζωή είναι ζόρικη, λένε, όμως για την Meow Dalyn, μια κοπέλα από τις ΗΠΑ, η συγκεκριμένη ζωή μάλλον της αρέσει, αφού αυτοπροσδιορίζεται ως σκύλος. Ναι, καλά διάβασες. 

Όπως αναφέρει, μεγαλώνοντας, πάντα ήθελε να γίνει σκύλος και τώρα που είναι ενήλικη μπορεί να κάνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

«Σκέφτηκα ότι μόλις βγάλω τα δικά μου χρήματα και πληρώσω μόνη μου το ενοίκιο, τότε θα μπορούσα να κάνω ό,τι θέλω – και ήθελα να γίνω σκύλος!», δηλώνει όλο χαρά.

Το Meow –είναι ένα ειρωνικό παρατσούκλι, εξηγεί, «όπως το να ονομάσεις ένα Τσιουάουα Ηρακλή».

Η Meow, η οποία έχει 15.000 ακολούθους στη σελίδα streaming Twitch περιγράφει τον εαυτό της ως ένα "e-puppy" και εντυπωσιάζει τακτικά τους θαυμαστές της με τις συνήθειές της που μοιάζουν με αυτές ενός κυνηγόσκυλου – συμπεριλαμβανομένου του να παίζει με σκυλοπαιχνίδια και να μασουλάει κόκκαλα.

Και… εννοείται πως κοιμάται σε ένα κλουβί σκύλου με κουβέρτες και μαξιλάρια σε παστέλ χρώματα.

«Μου αρέσει να βρίσκομαι σε έναν περιορισμένο χώρο, δεν ξέρω αν με κάνει να νιώθω ασφαλής από τον κόσμο ή με κάνει να νιώθω ότι ο κόσμος είναι ασφαλής από εμένα, αλλά σίγουρα νιώθω άνετα!», δηλώνει.

Η Meow δεν έχει αγόρι, αλλά έχει «χειριστές», που είναι σαν «εκπαιδευτές σκύλων».

«Με ταΐζουν. Με πάνε βόλτες. Κάνουμε προπόνηση, που είναι από τα αγαπημένα μου πράγματα, γιατί παίρνω λιχουδιές», παραδέχεται.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v