Απίστευτη καταγγελία: Η Aegean έχασε τυφλό γατάκι επιβάτη

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει η υπόθεση της απώλειας μιας τυφλής γάτας από πτήση της Aegean. Τι απαντά η εταιρεία.

Απίστευτη καταγγελία: Η Aegean έχασε τυφλό γατάκι επιβάτη

Ένα στενάχωρο περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, με πρωταγωνιστή ένα τυφλό γατάκι.

Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του ζώου, Mary Gomes, όταν έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τα Χανιά, είδε πως η γάτα της έχει εξαφανιστεί και παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες για να έρθει σε επαφή με κάποιον υπεύθυνο δεν κατάφερε να βγάλει άκρη.

Σύμφωνα με την ίδια, η εταιρεία δεν μπορούσε να διευκρινίσει αν η γάτα χάθηκε εντός του αεροπλάνου ή αν χάθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων κατά τη διάρκεια της επιβίβασης.

Στην ανακοίνωσή της η Aegean, σημειώνει πως συνεργάζεται με τις Αρχές των αεροδρομίων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό της Rodri.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Aegean

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το περιστατικό με την Rodri, το γατάκι που χάθηκε κατά τη μετασκίνησή του από τα Χανιά προς Μόναχο, μέσω Αθήνας. Από την πρώτη στιγμή, η AEGEAN συνεργάζεται με τις Αρχές των αεροδρομίων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό της. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες όλων, οι οποίες συνεχίζονται αμείωτες, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα.

Η ασφάλεια και η ευζωία όλων των ζώων που ταξιδεύουν μαζί μας είναι πολύ σημαντική. Διερευνούμε τις συνθήκες μεταφοράς της Rodri προς και από το αεροσκάφος, για να αποτρέψουμε τέτοια περιστατικά στο μέλλον.

Σημαντικό: Θέλουμε επίσης να διευκρινίσουμε ότι η προσφορά αποζημίωσης 100 ευρώ που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποδίδεται ψευδώς στην AEGEAN, προέρχεται από ψεύτικο λογαριασμό και δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία μας. Οι ενημερώσεις της AEGEAN πραγματοποιούνται πάντοτε αποκελιστικά από τα επίσημα κανάλια της εταιρείας.

Είμαστε ευγνώμονες για το ενδιαφέρον και την υποστήριξή σας. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας, σε διαρκή επικοινωνία με τους κηδεμόνες της Rodri.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v