Τα τραγούδια που γίνονται φέτος 20 χρονών

Για την περίπτωση που δεν ένιωθες αρκετά μεγάλος/η σήμερα, να σε ενημερώσουμε ότι το Gasolina και άλλα τεράστια χιτ που χόρευες προχτές κλείνουν φέτος τα 20 χρόνια τους.

Τα τραγούδια που γίνονται φέτος 20 χρονών

Για σκέψου: Πότε ήταν η πρώτη φορά που άκουσες το Somebody Told Me των Killers κολλημένος/η σε ένα φανάρι στην Κηφισίας, και άρχισες να ψιλοχορεύεις χωρίς να το καταλάβεις; Ή η πρώτη φορά που λικνίστηκες στους ρυθμούς του dame-mas-Gasolina (έτσι, με μια ανάσα) των Daddy Yankee; Μην ήταν πέρυσι, μην ήταν πρόπερσι, μην ήτανε προχτές; Όχι, αγαπητέ συνομήλικε, μηδέ πέρυσι ήταν, μηδέ πρόπερσι, μηδέ προχτές. Ήταν πριν από 20 ολόκληρα χρόνια, και δεν θέλουμε να σε σοκάρουμε, αλλά το ίδιο ισχύει και για τους παρακάτω (φρέσκους ακόμα στο μυαλό σου, ξέρουμε) ύμνους.

Drop It Like It's Hot - Snoop Dogg (feat. Pharrell)

Ναι κι όμως, αυτή η κομματάρα ήταν το αρχικό single του έβδομου στούντιο άλμπουμ του Snoop Dogg, R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece που κυκλοφόρησε το 2004.

Vertigo - U2

Τι κι αν κέρδισε τρία Grammy, στο μυαλό των ισπανομαθών ανάμεσα μας θα είναι πάντα «εκείνο το κομμάτι των U2 που ξεκινάει ‘ένα, δύο, δεκατέσσερα’».

Take Me Out - Franz Ferdinand

Αν δεν έχεις χτυπηθεί με αυτό το κομμάτι στη Μαλακάσα, λυπούμαστε αλλά δεν είσαι πολύ φίλος μας.

Toxic - Britney Spears

Εντάξει, αυτό μπορεί και να το μάντευες ότι είναι μεγαλύτερο της δεκαετίας –κυρίως επειδή ήταν μεγάλο το διάστημα εξαφάνισης της Μπρίτνεϊ. Αλλά 20 χρόνια; Είκοσι;

What You Waiting For? - Gwen Stefani

Ξαναπάτα το play, ξέρουμε ότι το θέλεις, το κομμάτι αυτό δεν θα παλιώσει όχι σε 20, ούτε σε 40 χρόνια. Να μην πούμε για το βιντεάκι του, που είναι μια κανονικότατη μικρού μήκους ταινία.

She Will Be Loved - Maroon 5

Με αυτό το κομμάτι πρωτογνωρίσαμε το μακρινό 2004 τη στοιχειωτική φωνή του Adam Levine, σε περίπτωση που το ξέχασες.

Let's Get It Started - The Black Eyed Peas

Σε προκαλούμε, προσπάθησε να μείνεις ακίνητος/η στις πρώτες νότες αυτού του τέλειου blast from the past. Δεν θα τα καταφέρεις.

Boulevard of Broken Dreams - Green Day

Σοκ και δέος, μόλις προχθές το άκουγες, ξέρουμε.

Left Outside Alone - Anastacia

Αυτό πάλι δεν το άκουσες προχτές, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, πόσο θα έλεγες ότι απέχει από το σήμερα; Δέκα χρόνια, μάξιμουμ;

Lose My Breath - Destiny's Child

Ναι, τότε που η Beyonce δεν ήταν ακόμα η Beyonce, τότε που αυτό το κομμάτι έπαιζε στο repeat σε όλα τα κλαμπ της Παραλιακής. Το 2004, δηλαδή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v