Οι διάσημοι που είναι Αιγόκεροι

Φτιάξαμε μια λίστα με δουλευταράδες celebrities που όχι απλά τιμούν το ζώδιό τους, έχουν και την ανάλογη καριέρα για να το στηρίξουν.

 

Οι διάσημοι που είναι Αιγόκεροι

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός κυρίως για ένα πράγμα: Για το πόσο πολύ δουλεύει. Και οι παρακάτω διάσημοι το αποδεικνύουν αυτό με το παραπάνω. Με τα βραβεία τους, με την μακροχρόνια καριέρα τους ή απλά με το ότι εκμεταλλεύτηκαν σωστά κάθε ευκαιρία που τους πρόσφερε το σύμπαν. Ποιοι είναι;

Ρίκι Μάρτιν - 24 Δεκεμβρίου

Είναι ο τραγουδιστής λάτιν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία, ξεπέρασε τα ομοφοβικά 90s για να συνεχίσει να ανθίζει 30 χρόνια μετά. Αιγόκερως energy.

Τιμοθέ Σαλαμέ - 27 Δεκεμβρίου

Πήρε μπρος και δεν σταμάτησε ποτέ, και με τις επιλογές που κάνει σε ρόλους μάλλον η καριέρα του θα συνεχίσει έτσι ασταμάτητη για πολλά χρόνια ακόμα.

Τζον Λέτζεντ - 28 Δεκεμβρίου

Είναι από τους λίγους καλλιτέχνες στην Αμερική που έχουν συμπληρώσει το πολυπόθητο EGOT: Βραβεία Emmy, Grammy, Oscar και Tony. Το όνομά του δεν μένει ποτέ στην απ' έξω, σε ό,τι βραβεία και να παίζουν.

Μάγκι Σμιθ - 28 Δεκεμβρίου

Απλά κοίταξέ την, εμείς δεν χρειάζεται να πούμε κάτι.

Λεμπρόν Τζέιμς - 30 Δεκεμβρίου

Παραμένουμε στο κόνσεπτ "ονόματα που δεν χρειάζονται παραπάνω εξηγήσεις".

Φλόρενς Πιου - 3 Ιανουαρίου

Φέτος κατάφερε για έναν ολόκληρο μήνα όλος ο κόσμος να μιλάει για το πόσο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ήταν η ταινία που πρωταγωνιστούσε, "αλλά η Φλόρενς ήταν τέλεια". Όχι για το Οπενχάιμερ, για το άλλο λέμε.

Μπράντλεϊ Κούπερ - 5 Ιανουαρίου

Δεν τα παρατάει ποτέ. Και ενώ έχει την αναγνώριση και την εκτίμηση που του αξίζει, σου δίνει και την αίσθηση ότι - για το πόσο δουλεύει - θα έπρεπε να είναι σε άλλο λέβελ.

Τζούλια-Λουί Ντρέιφους

Από πάρα πολλές απόψεις, είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα ηθοποιός της αμερικανικής τηλεόρασης. Και τώρα μπήκε στην Μάρβελ, οπότε ένας θεός ξέρει πόσα καθαρίζει. 100% Αιγόκερως και ΤΟ παράδειγμα του πόσο αστείοι μπορούν να είναι οι Αιγόκεροι.

Ορλάντο Μπλουμ - 13 Ιανουαρίου

Είναι ο Λέγκολας. Είναι ο άντρας της Κέιτι Πέρι. Είναι σχεδόν 50 και έχει τα ίδια μούτρα που είχε τότε. Ο Ορλάντο Μπλουμ δείχνει πώς μοιάζει το όνειρο μιας καλής ζωής για τον μέσο Αιγόκερω - όλοι οι στόχοι ψηλά και όλοι επιτευγμένοι.

Ντόλι Πάρτον - 19 Ιανουαρίου

Ίσως ο μόνος ζάμπλουτος άνθρωπος στον πλανήτη χωρίς εκατό θεωρίες συνωμοσίας από πίσω. Η Ντόλι θέλει απλά να διαβάζουν περισσότερα βιβλία τα παιδιά. Α, ναι, και είναι από τα μεγαλύτερα ινδάλματα που υπήρξαν ποτέ για τουλάχιστον 3-4 ζητήματα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v