Οι διάσημοι και οι… επίσης διάσημοι σωσίες τους

Καλέ, φτυστοί είναι αυτοί οι διάσημοι με τους επίσης διάσημους συναδέλφους τους. Τόσο, που δε θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Οι διάσημοι και οι… επίσης διάσημοι σωσίες τους

Σίγουρα θα έχεις δει κατά καιρούς απλούς ανθρώπους να μοιάζουν πολύ έως πάρα πολύ με διασημότητες. Όμως πόσο συχνό είναι διασημότητες να έχουν οριακά σωσίες άλλες διασημότητες;

Πολύ πιο συχνό απ’ όσο νομίζεις, σε διαβεβαιώνουμε.

Γουίλ Φέρελ και Τσάντ Σμιθ

Είναι αδέρφια από άλλη μητέρα; Μπορεί. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως ο Τσαντ Σμιθ των Red Hot Chili Peppers και ο σταρ του Elf, Γουίλ Φέρελ, μοιάζουν απίστευτα πολύ.

Τζένιφερ Κόνελι, Ντέμι Μουρ και Κόρτνεϊ Κοξ

Γιατρέ, τις βλέπω τριπλές, τι να κάνω; Είναι όντως απίστευτο πόσο ίδιες είναι οι τρεις μελαχρινές ηθοποιοί.

Τζέφρι Ντιν Μόργκαν και Χαβιέ Μπαρδέμ

Το αστέρι του Walking Dead και ο ηθοποιός του Eat Pray Love έχουν ίδια κορμοστασιά, ίδιες τρίχες στο πρόσωπο, ίδια έκφραση, ίδια… όλα.

Μπράις Ντάλας Χάουαρντ και Τζέσικα Τσάστεϊν

Κι όμως δεν είναι αδερφές οι δύο κοκκινομάλλες ηθοποιοί. Ακόμα και ο διάσημος μπαμπάς της Ντάλας, Ρον Χάουαρντ, κάποτε μπέρδεψε την Τζέσικα με την κόρη του στο κόκκινο χαλί.

Ζόι Ντεσανέλ και Κέιτι Πέρι

Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να είναι δίδυμες - και το ξέρουν. Το 2020, η Πέρι παραδέχτηκε σε ποστ στο Instagram ότι προσποιήθηκε πως ήταν η Ντεσανέλ για να μπει σε κλαμπ του Λος Άντζελες.

Μάργκοτ Ρόμπι και Έμμα Μακέι

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνηθίσει να τις μπερδεύουν. Δεν είναι παράξενο λοιπόν που συμμετείχαν και οι δύο στην ταινία Barbie, υποδυόμενες διαφορετικές εκδοχές τις διάσημης πλαστικής κούκλας.

Κίρα Νάιτλι και Νάταλι Πόρτμαν

Μοιάζουν τόσο πολύ που επιλέχθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα franchise του Χόλιγουντ ως σωσίες. Η Κίρα Νάιτλι έπαιξε τη σωσία της Νάταλι Πόρτμαν στο Star Wars: Phantom Menace το 1999 και, αν δεν ήσουν υποψιασμένος, ήταν πολύ εύκολο να τις μπερδέψεις.

Ανατόλι Ντιάτλοφ και Παύλος Κοντογιαννίδης

Ιδού και μια ελληνο-ρωσική ομοιότητα. Ο ηθοποιός της σειράς Chernobyl και ο «δικός μας» Παύλος Κοντογιαννίδης μοιάζουν εξαιρετικά πολύ θα λέγαμε.

Άκης Σακελλαρίου και Ζεράρ Ντεπαρτιέ

Κι άλλη μία για επίλογο. Υπέροχο.

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v