Pilates studio σε Γλυφάδα, Βάρη και Άλιμο για να ισιώσει το κορμάκι σου

Θες να δοκιμάσεις την δημοφιλή μέθοδο του Joseph  Pilates  με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα; Δες μερικά studio στα Νότια Προάστια για να το κάνεις σωστά.

Pilates studio σε Γλυφάδα, Βάρη και Άλιμο για να ισιώσει το κορμάκι σου

Στις αρχές του 1900 ο Γερμανός Joseph  Pilates δημιούργησε ένα σύστημα ασκήσεων, με στόχο τη διατήρηση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης των χορευτών στο βέλτιστο επίπεδο. Στόχος του ήταν να απαλλάξει τους μαθητές του από κάθε σωματικό περιορισμό μέσα από ασκήσεις που εστίαζαν στη σωστή στάση σώματος, στην ευλυγισία, αλλά και την γενικότερη ενδυνάμωση.

Τα κατάφερε, και με το παραπάνω, με αποτέλεσμα η μέθοδός του να παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις πλέον δημοφιλείς στην άσκηση αποκατάστασης – και όχι μόνο.

Αν είσαι Νότιος και θες να δοκιμάσεις σωστά, και με ασφάλεια ασκήσεις Pilates λοιπόν, με όργανα ή χωρίς, δες παρακάτω μερικά studio για να ξεκινήσεις να αλλάζεις το σώμα σου. 

Όσον αφορά το κόστος, οι τιμές κυμαίνονται, κατά μέσο όρο, απο 15 ευρώ το γκρουπ των 4 ατόμων, μέχρι 50 ευρώ το ατομικό πρόγραμμα ανα συνεδρία. Επικοινώνησε με τα στούντιο για να διαμορφώσεις το πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες σου. 

Manualphysiotherapy Γλυφάδας

Καραϊσκάκη 23, Γλυφάδα, τηλ: 21 6003 5521

Στο φυσικοθεραπευτήριο της Γλυφάδας, «αδερφάκι» του ομώνυμου στου Ζωγράφου, πέρα από αποτελεσματική αποκατάσταση από τυχόν τραυματισμούς, θα έχεις την δυνατότητα να ανακαλύψεις το Clinical Pilates, μία μέθοδο θεραπευτικού pilates, η οποία λαμβάνοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του σώματος, προσαρμόζει τα προγράμματα εκγύμνασης με βάση τις ανάγκες και τυχόν περιορισμούς. Τα μαθήματα γίνονται με τη βοήθεια ευρείας γκάμα μηχανημάτων (Reformer, Tower, Cadillac, Wunda Chair και Ladder-Barrel) αλλά και σε στρώμα (Mat), από εξειδικευμένους instructors.

Fitness house by Penny Γλυφάδας

Χαρ.Τρικούπη 17, Γλυφάδα, τηλ: 6976582735

Σε δύο άνετους και ευήλιους χώρους σε Γλυφάδα, αλλά και Χαλάνδρι, η Πένυ Κασφίκη και η ομάδα της σε περιμένουν για να γυμναστείς σωστά με την μέθοδο Pilates, χρησιμοποιώντας όλη την γκάμα των δημοφιλών μηχανημάτων: Reformer, Cadillac, Wunda Chair και Core Align. Στο στούντιο πραγματοποιούνται ομαδικά και ατομικά προγράμματα, στα οποία μπορούν να συμμετέχουν και άτομα με χρόνιες παθήσεις, μυοσκελετικούς τραυματισμούς, καθώς και έγκυοι. Στο Fitness house μπορείς επίσης να συμμετέχεις σε γκρουπ Yoga καθώς και Classical Bare, έναν συνδυασμό ασκήσεων ενδυνάμωσης, εμπνευσμένο από την μέθοδο Pilates και το κλασικό μπαλέτο σε Bare.

Power House Project

Ανδρέα Παπανδρέου 114, Γλυφάδα, τηλ: 21 1408 6937

Με δεκαετίες εμπειρίας στον χώρο της Yoga και του Pilates, η Νίκη Πετρουλάκη μαζί με μια έμπειρη ομάδα instructors προσφέρει μαθήματα ομαδικά και ατομικά, στον χώρο της στην Ανδρέα Παπανδρέου. Στο Power House Project πραγματοποιούνται μαθήματα σε Reformer, σε Cadillac, προπονήσεις με την χρήση props, αλλά και Pilates Flow και Prenatal Pilates για εγκύους που θέλουν να γνωρίσουν τα οφέλη της άσκησης στην εγκυμοσύνη.

Pilates Touch

Κανάρη 1, Άλιμος, τηλ: 21 0984 3222

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pilates Touch (@pilatestouch)

Μια ανάσα από την παραλία του Καλαμακίου, η Ειρήνη Μαρσέλλου και η ομάδα του Pilates Touch με μότο της το «Pilates by the Sea», σε περιμένουν σε έναν όμορφο και άνετο χώρο με… θαλασσινή αύρα, για να γυμναστείς με την μέθοδο Pilates, με ασφάλεια και με τη βοήθεια άρτιου εξοπλισμού. Εδώ θα κάνεις μαθήματα με Reformer, Cadillac αλλά και Mat με την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού. Στο στούντιο γίνονται επίσης μαθήματα Yoga για να αποκτήσεις ακόμα περισσότερη ευλυγισία, καθώς και TRX για συνολική ενδυνάμωση, σε γκρουπάκια ή ατομικά.

Gym Base Βάρης

Αγίας Λαύρας 2, Βάρη, τηλ: 21 5505 5155

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Gym_Base_Varis (@gym_base_varis)

Θες να αποκτήσεις ευλυγισία, υγεία και ευεξία πλάι στους καλύτερους Pilates instructors; Τότε τα γυμναστήρια της Base σε περιμένουν για να γνωρίσεις την μέθοδο Pilates και να την δοκιμάσεις πάνω στο σώμα σου με ασφάλεια, μαζί με κορυφαίας ποιότητας εξοπλισμό. Στο στούντιο της Βάρης, θα συμμετέχεις σε ατομικά ή ομαδικά τμήματα με Reformer και Props (μικρές μπάλες, λάστιχα, rings, foam roller κ.α.), αλλά και σε Cross Training τμήματα, με στόχο τη συνολική ενδυνάμωση και αντοχή.

Spine Τree Physio Center

Λεωφ. Αναγυρούντος 36, Βάρη, τηλ: 21 1413 2338

To Spine Τree δημιουργήθηκε με σκοπό την πρόληψη και γρήγορη αποκατάσταση μυοσκελετικών, αθλητικών και μετεγχειρητικών περιστατικών, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας αποτελεί μεταξύ άλλων και η μέθοδο Pilates. Εδώ θα τη βρεις πέρα από την «απλή» της μορφή και στο clinical σκέλος της, για ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση ανάλογα με τις ανάγκες σου. Τα μαθήματα Pilates του Spine Τree γίνονται σε Mat, σε Reformer, αλλά και σε Cadillac, ατομικά ή ομαδικά, με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προσωπικού του φυσικοθεραπευτηρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v