Τα πιο ωραία σπιτάκια για να μείνεις στη Θεσσαλονίκη

Αποφάσισες εξόρμηση στην όμορφη Θεσσαλονίκη; Σου έχουμε μερικές από τις πιο όμορφες επιλογές διαμονής ανάλογα το μπάτζετ σου.

Τα πιο ωραία σπιτάκια για να μείνεις στη Θεσσαλονίκη

Θες να φας τέλεια; Θες να διασκεδάσεις; Θες να βολτάρεις; Η Θεσσαλονίκη είναι το ιδανικό μέρος για να το κάνεις.

Έχει τα πάντα, δεν της λείπει τίποτα, είναι ολοζώντανη, είναι όμορφη, είναι ερωτεύσιμη και τέλεια για εκδρομές του Σαββατοκύριακου.

Αν ετοιμάζεις μια τέτοια, δες παρακάτω μερικά όμορφα μέρη για να μείνεις.

Αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα, βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης, λίγα βήματα από τα καλύτερα μπαρ και εστιατόρια και έχει μια τζαμαρία ό,τι πρέπει για να αγναντεύεις, με σούπερ θέα. Διαθέτει μεταξύ άλλων ένα queen size κρεβάτι, μηχανή εσπρέσο, πλυντήριο πιάτων και καλωδιακή τηλεόραση, η τιμή του στα 107€ ανά διανυκτέρευση. 

Σε εξίσου στρατηγική τοποθεσία στο κέντρο, αυτό το μίνιμαλ διαμέρισμα διατίθεται σε πολύ καλή τιμή – 53€ ανά διανυκτέρευση – και διαθέτει καναπέ κρεβάτι, κοινόχρηστο χώρο με καναπέ κρεβάτι και σούπερ μοντέρνα διακόσμηση. 

Θέλεις τέλεια θέα; Αυτό το σπιτάκι μια ανάσα από τα Λαδάδικα έχει ένα μπαλκονάκι για να αγναντέψεις θάλασσα με τις ώρες, και απέχει ελάχιστα από την παραλία, για να κάνεις τις ηλιόλουστες βόλτες σου. Κόστος διανυκτέρευσης στα 110€.  

Άνετο και ελκυστικό, αυτό το στούντιο στην καρδιά της πόλης είναι δίπλα στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης και διατίθεται σε πολύ καλή τιμή, δεδομένης της στρατηγικής του τοποθεσίας αλλά και της μοντέρνας διακόσμησης. Στα 68€ ανά διανυκτέρευση. 

Για κάτι πιο premium με το έτερον ήμισυ ή και μόνος σου, αυτό εδώ το διαμέρισμα διαθέτει ένα χαλαρωτικό τζακούζι για να αράξεις με τις ώρες μετά από μια γεμάτη μέρα. Είναι όμορφα διακοσμημένο, βρίσκεται σε φουλ κεντρικό σημείο (πέντε λεπτά από τα Λαδάδικα) και κοστίζει 140€ ανά διανυκτέρευση.  

Σούπερ οικονομικό και μικρούλι, αλλά εξίσου όμορφο, αυτό το σπιτάκι 10 λεπτά από την παραλία και όλα τα όμορφα μέρη της Θεσσαλονίκης είναι μια τιμιότατη επιλογή διαμονής, άνετη και σε πολύ καλή τοποθεσία – στα 49€ ανά διανυκτέρευση. 

Στην Ερμού, αυτή η πλήρως επιπλωμένη σουίτα είναι μια σούπερ vfm επιλογή, πέντε λεπτά από την Πλατεία Αριστοτέλους και μια ανάσα από τα μπαρ και τα εστιατόρια της πόλης. Στα συν το μπαλκονάκι της, αλλά και το άνετο Queen Size κρεβάτι. Στα 59€ ανά διανυκτέρευση. 

Στη δυτική πλευρά του κέντρου της πόλης και πολύ κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό, αυτό το διαμέρισμα είναι πλήρως εξοπλισμένο, με διπλό κρεβάτι και ένα πολύ χαριτωμένο μπαλκονάκι, ό,τι πρέπει για δύο άτομα. Η τιμή του ωραιότατη – στα 62€ ανά διανυκτέρευση. 

Με τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης στο «κατώφλι» του, αυτό το πρόσφατα ανακαινισμένο και καλαίσθητο διαμέρισμα διαθέτει μοντέρνα διακόσμηση, με αρκετά φυτά εσωτερικού χώρου και είναι αρκετά ήσυχο. Στα συν ότι δέχεται και κατοικίδια. Τιμή στα 67€ ανά διανυκτέρευση. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v