Έλληνες διάσημοι που δεν ήξερες ότι είναι συγγενείς

Υπάρχουν συγγένειες στις ελληνική showbiz που ίσως δεν είχες πάρει πρέφα αλλά μην ανησυχείς εμείς είμαστε εδώ για να σου ανοίξουμε τα μάτια.

Έλληνες διάσημοι που δεν ήξερες ότι είναι συγγενείς

Δεν είναι λίγες οι φορές που η υποκριτική, η μουσική αλλά και γενικότερα το σελεμπριτιλίκι αποτελούν οικογενειακή υπόθεση, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Υπάρχουν αρκετές φαμίλιες όπως καταλαβαίνεις που καμαρώνουν για τα διάσημα μέλη του σογιού και τα κατορθώματα τους. Κάποιες φορές είναι πολύ εύκολο να διακρίνεις τη συγγένεια μεταξύ τους, ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Εμείς θα πάρουμε το ντετεκτιβίσιο ύφος μας και θα ασχοληθούμε με τους Έλληνες διάσημους που μάλλον δεν γνώριζες ότι έχουν συγγένεια μεταξύ τους.

Νίκος Πουρσανίδης- Βαγγέλης Αλεξανδρής

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (πρωταγωνιστούσε σε σειρές όπως ο Δούρειος Ίππος, Λένη, Ου Φονεύσεις και Σασμό) κράτησε το επώνυμο της μητέρας του στην καλλιτεχνική του σταδιοδρομία, εν αντιθέσει με τον αδερφό του Νίκο Πουρσανίδη  (πρωταγωνιστούσε αντίστοιχα στην Πολυκατοικία, αλλά και στη Δική μας Οικογένεια μεταξύ άλλων) που κράτησε το πατρικό επώνυμο. Οι δυο τους έχουν σημαντική καριέρα στον χώρο του θεάτρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου κι είναι αδέρφια με τον παλιό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Ηλία Πουρσανίδη.

Ελισάβετ Μουτάφη- Κωνσταντίνος Μουταφτσής

Η γνωστή ηθοποιός (με συμμετοχές στις σειρές: Βέρα στο Δεξί, Τρίχες, Αν Υπήρχες θα σε Χώριζα, Το Βραχιόλι της Φωτιάς) μιλάει πολύ συχνά με κολακευτικά λόγια για τον αδερφό της Κωνσταντίνο Κουτσαφτσή ο οποίος έχει κάνει πολύ σημαντικές δουλειές στο θέατρο (φέτος παίζει στο Άκρως Συμπαντικό, αλλά και στο Καπετάν Μιχάλη στο Θέατρο Αλκμήνη). Οι δυο τους μάλιστα είχαν μια καλλιτεχνική συνεργασία στη σειρά Αρένα που προβλήθηκε από τη συχνότητα του Star το 2017.

Μαρία Μπακοδήμου – Νίκος Αλιάγας

Οι πολύ γνωστοί παρουσιαστές παρεΐζουν πολύ συχνά ενώ έχουν και μια σειρά κοινών εμφανίσεων τις φορές που ο Νίκος Αλιάγας επισκέπτεται την πατρίδα του. Πέρα από εξαιρετική προσωπική σχέση η Μαρία Μπακοδήμου κι ο Νίκος Αλιάγας είναι και ξαδέρφια επομένως μπορούμε άνετα να γράψουμε πως σόι πάει το βασίλειο της παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών.

Νένα Μεντή – Χρήστος Βαλαβανίδης

Οι δύο πάρα πολύ γνωστοί κι εξαιρετικοί ηθοποιοί έχουν και συγγενική σχέση την οποία πιθανόν να μην γνώριζες. Ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η Νένα Μεντή είναι ξαδέρφια και αμφότεροι έχουν διαγράψει μια μακρά και ιδιαίτερα επιτυχημένη καριέρα σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο.

Κόστας Δόξας- Άκης Δείξιμος

Οι δύο γνωστοί τραγουδιστές είναι αδέρφια για αυτόν τον λόγο κάνουν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις μαζί. Μάλιστα ο Άκης Δείξιμος είχε υπερασπιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές τον αδερφό του, όταν η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα, είχε μιλήσει δημόσια για κακοποιητικές συμπεριφορές του τραγουδιστή προς το πρόσωπό της.

Μαρία Αλειφέρη- Προμηθέας Αλειφερόπουλος

Η Μαρία –και μην ξεχνάτε σας αγαπώ- Αλειφέρη αγαπά ιδιαίτερα τον ανιψιό της Προμηθέα Αλειφερόπουλο, δηλώνοντας συχνά πυκνά ότι τον βλέπει σαν γιο της. Ο ταλαντούχος ηθοποιός ακολούθησε τα βήματα της διάσημης θείας του, βγάζοντας για άλλη μια φορά την οικογένειά τους ασπροπρόσωπη.

Μελίνα Κανά- Λιζέτα Καλημέρη

Οι δύο εξαιρετικές τραγουδίστριες έχουν μοιραστεί αρκετές φορές την σκηνή ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως είναι αδελφές. Η Μελίνα Κανά έγινε γνωστή με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο, ενώ αντίθετα η Λιζέτα Καλημέρη κράτησε το επίθετο του συζύγου της διαγράφοντας μια σημαντική πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v