Άγιος Βαλεντίνος: Προτάσεις για ερωτευμένους

Οι ερωτευμένοι γιορτάζουν κάθε μέρα του χρόνου, αλλά μία από αυτές το κάνει… επίσημο. Οι είκοσι καλύτερες επιλογές σας για ρομαντικά πακέτα διαμονής, αφροδισιακά γεύματα, ιδέες για δώρα και προτάσεις εξόδου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απλώς βάζουν την ιδανική σφραγίδα.
Άγιος Βαλεντίνος: Προτάσεις για ερωτευμένους
Έφτασε και πάλι η ώρα –ή καλύτερα η μέρα- του πιο ρομαντικού Αγίου να σκορπίσει ροδοπέταλα, σοκολατάκια και καρδιές στους δρόμους και τις βιτρίνες. Και φυσικά, μαζί έφτασε και η στιγμή που η μόνιμη συζήτηση μεταξύ φίλων θα περιστρέφεται γύρω από το αν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εμπορική πατέντα για να πλουτίζουν τα ανθοπωλεία ή αν οι ερωτευμένοι γιορτάζουν μόνο μία ημέρα του χρόνου.

Και ενώ υπάρχουν αυτοί που μισούν τον συγκεκριμένο Άγιο, επειδή είναι singles και τους υπόλοιπους «δεν τους αντέχουν ζευγαρωμένους κι αυτοί να μην έχουν…», καθώς και αυτοί που τον μποϋκοτάρουν για την εμπορική του διάσταση, από την άλλη στέκονται πολλά ζευγάρια, τα οποία περιμένουν να αρπάξουν κάθε ευκαιρία για να κάνουν μοναδική μια βραδιά με το ταίρι τους και να αισθανθούν έστω και για λίγο bon viveurs για χάρη δική τους και του άλλου τους μισού.

Γι’ αυτούς, λοιπόν, εντοπίσαμε τις top 5 επιλογές για καθεμία από τις αγαπημένες «συνήθειες» του Βαλεντίνου: διαμονή με «ροζ περιτύλιγμα», ρομαντικά γεύματα υπό το φως κεριών, δώρα για δύο και εξόδους σε bars και θέατρα με «άρωμα» ερωτικό. Δείτε τα όλα στα υποθέματα του αφιερώματος πάνω δεξιά.

Επιμέλεια: Γιώργος Κόκουβας
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v