Φοιτήτρια κατηγορείται ότι ανάγκασε άντρα να κάνει σεξ μαζί της

Στο βρετανικό δικαστήριο κατέληξε η υπόθεση της φοιτήτριας που φέρεται να εξανάγκασε 30χρονο να κάνει σεξ μαζί της.
Φοιτήτρια κατηγορείται ότι ανάγκασε άντρα να κάνει σεξ μαζί της
Στο δικαστήριο του Southampton στη Βρετανία εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση της Imogen Brooke, η οποία κατηγορείται πως ανάγκασε 30χρονο άνδρα που γνώρισε στο internet να κάνεις σεξ μαζί της παρά την θέλησή του.

Η κατηγορία διαφέρει από εκείνη του βιασμού, για την οποία ο νομικός ορισμός στο βρετανικό σύστημα δικαιοσύνης είναι «σκόπιμη διείσδυση στον κόλπο, τον πρωκτό ή το στόμα του άλλου με πέος, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου».

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ρόμπερτ Μπράιαν, η Μπρουκ «τον τράβηξε προς το μέρος της και είπε «καλά, μπορεί να λες όχι, αλλά ο *** σου λέει ναι». Ανέβηκε από πάνω του και του κατέβασε το μποξεράκι. [Το φερόμενο ως θύμα] είπε στην Αστυνομία ότι [εκείνη] ήταν πολύ βαρύτερη και πιο δυνατή από αυτόν και δεν μπορούσε να την κουνήσει».

Η Μπρουκ αρνείται τις κατηγορίες, ωστόσο ο εισαγγελέας σημείωσε στην αγόρευσή του πως «το ότι διεγείρεσαι σωματικά δεν σημαίνει ότι το θέλεις» προσθέτοντας ότι «η σωματική διέγερση είναι εντελώς ξεχωριστή από τη συναίνεση» και αναφέροντας ως παράδειγμα την πρωινή στύση, η οποία είναι ανεξάρτητη από σεξουαλική διέγερση.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στη δίκη, οι δύο εμπλεκόμενοι γνωρίστηκαν online και κατέληξαν στο σπίτι της Μπρουκ, όπου μετά από μερικά ποτά, ο φερόμενος ως θύμα ήθελε απλώς να κοιμηθεί. Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία δήλωσε ότι είχε στύση, αλλά δεν ήθελε να κάνει σεξ. Ωστόσο, η κατηγορούμενη ανέβηκε πάνω του και σταμάτησε μόνο όταν εκείνος έχασε τη στύση του.

«Δεν μπορούσα να την κουνήσω όταν ήταν από πάνω γιατί είναι πολύ πιο βαριά από εμένα. Έχει περίπου το διπλάσιο βάρος του σώματός μου –επομένως δεν μπορώ να κουνηθώ» δήλωσε το θύμα. «Ήθελα να τελειώσει. Απλώς σταμάτησα να μιλάω γιατί δεν επρόκειτο να με ακούσει. Ένιωσα σαν να συνεχίστηκε για αιώνες, αλλά μάλλον δεν ήταν περισσότερο από 15 λεπτά. Μου φάνηκε πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, ατελείωτο. Ένιωσα παραβιασμένος. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη. Την επόμενη μέρα δεν θυμόταν τι είχε συμβεί».

Η δίκη συνεχίζεται, με την κατηγορούμενη να δηλώνει πως δεν έχει καμία ανάμνηση του περιστατικού, και να αρνείται τις κατηγορίες.

Με πληροφορίες από Daily Mail 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v