ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 15/1-21/1/2018

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο μετασχηματισμός στις συνεργασίες σας θα συνεχιστεί ίσως επειδή υπάρχουν αλλαγές στη ζωή σας που επηρεάζουν τις σχέσεις σας ή τις εξωτερικές σας καταστάσεις που δεν έχετε κανέναν έλεγχο θα προκαλέσει μετατοπίσεις σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας. Στο βέλτιστο σενάριο θα μπορέσετε να ενισχύσετε το δεσμό μεταξύ σας μέσω ενός κοινού έργου - ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού εγχειρήματος, ενός παιδιού ή κάτι άλλο που έχει ιδιαίτερη σημασία και αξία για τους δυο σας.
Η τάση που δημιουργείτε τώρα θα καθορίσει την πορεία των γεγονότων για τους επόμενους μήνες, ώστε να είναι πρωτοβουλία και να θέσει μια θετική κατεύθυνση. Σε γενικές γραμμές, η σταθερότητα και η ανάπτυξή σας θα εξαρτηθούν έντονα από τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτή είναι μια ευοίωνο περίοδος για διαπραγματεύσεις ή / και επεξηγηματικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξαπολύσετε τις δυνατότητές σας, να εκπληρώσετε ένα όνειρό σας, να είστε πιο δημοφιλείς και ευτυχείς.
Κατά το δεύτερο μέρος της περιόδου θα λάβετε αποκαλυπτικές πληροφορίες σχετικά με σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας.
Κάποιοι από εσάς μπορεί να αισθάνονται ότι εξαρτάτε πάρα πολύ από άλλους ανθρώπους ή εξωτερικές περιστάσεις. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό πράγμα, μπορείτε να κάνετε αυτή την εργασία προς όφελός σας. Κάποιες συνεργασίες μπορούν να συμβάλουν στην επιτυχία σας, αντί να αντιμετωπίζετε ισχυρά και αυθεντικά πρόσωπα, πρέπει να ενώσετε δυνάμεις.
Επωφεληθείτε από αυτή την ισχυρή επιρροή, αλλά μην ξεχάσετε να προστατέψετε τα δικά σας ενδιαφέροντα κατά μήκος του δρόμου. Προσέξτε και να είστε διπλωματικός, εάν πρέπει να λάβετε κάποια μέτρα.
SPONSORED LINKS

"Στην αγάπη, όπως και στο καλό φαΐ, η ηδονή είναι ζήτημα υψίστης λεπτότητος."

Ιταλο Καρβινο

  • 532 — Καταστέλλεται η Στάση του Νίκα.
    1823 — Το Ναύπλιο ορίζεται έδρα της ελληνικής κυβέρνησης.
    1896 — Γίνεται η παρουσίαση της πρώτης μηχανής ακτινών Χ στη Νέα Υόρκη.
    1923 — Η Ελλάδα γίνεται η τελευταία χώρα που υιοθετεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Τίθεται σε ισχύ την 16η Φεβρουαρίου, η οποία γίνεται η 1η Μαρτίου με το νέο ημερολόγιο.
    1965 — Η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ παντρεύονται στους Δελφούς.

© 2002-2018 MEDIA2DAY