ΖΩΔΙΑΚαρκίνος

Καρκίνος: Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 19/3-25/3/2018

Συναισθηματικός, επιφυλακτικός και δύστροπος ο Καρκίνος μπορεί να γκρινιάζει για πάντα.

22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στο ζώδιο του Καρκίνου, αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες περιόδους για ολόκληρο το έτος, διότι θα υπάρξουν σημαντικοί μετασχηματισμοί στην κοινωνική σας κατάσταση - σταδιοδρομία. Θα χαιρετίσετε αυτές τις αλλαγές με ενθουσιασμό. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα φέρουν νέες ευκαιρίες που θα σας επιτρέψουν να ανεβείτε στην ιεραρχία. Η αποδοχή, η κατανόηση, η ενθάρρυνση και η υποστήριξη που ενδέχεται να λάβετε από τους προσωπικούς και επιχειρηματικούς εταίρους σας θα έχουν μεγάλη σημασία.
SPONSORED LINKS

"Το άδικο δεν δέχεται ποτέ να νικηθεί, το δίκιο δέχεται."

Ταγκόρ, 1861-1941, Νόμπελ 1913

  • 1834 - Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας.
    1969 - Ο Τζων Λένον και η Γιόκο Όνο παντρεύονται στο Γιβραλτάρ, έχοντας προγραμματίσει να περάσουν το μήνα του μέλιτος στο κρεβάτι, διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο υπέρ της ειρήνης και προσκαλώντας δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο που διέμεναν, στην πόλη του Άμστερνταμ.
    1970 - Ίδρυση του Διεθνή Οργανισμού Γαλλοφωνίας, οργανισμού γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι.
    2003 - 4:35 πμ (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης από τις ΗΠΑ ως συνέπεια των Επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY