ΖΩΔΙΑΑιγόκερως

Αιγόκερως: Μηνιαία Πρόβλεψη Μάρτιος 2018

Σταθερός, αξιόπιστος και δοτικός ο Αιγόκερως κρύβει έντονες ευαισθησίες και ανασφάλειες.

22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Οι πρακτικές οδηγίες κάνουν εμφανή την καλύτερη πιθανή πορεία προς την επιτυχία, καθώς ενεργοποιούνται τα οι οίκοι στο χάρτη σας. Θα ήταν χρήσιμο για την υγεία σας να καθιερώσετε μερικές καλές συνήθειες, τόσο όσον αφορά τη σωματική σας κατάσταση, όσο και την κοινωνική. Είναι πιθανό να βρεθείτε στη μέση κάποιων συνομιλιών οι οποίες νιώθετε πως είναι κάπως συγκεχυμένες, ωστόσο θα καταφέρετε να επιμείνετε στη σαφήνεια. Ο ανάδρομος Δίας στον 11ο οίκο των επιθυμιών και της φιλίας σας φέρνει τους ανθρώπους από το παρελθόν σας για να σας βοηθήσουν.
SPONSORED LINKS

"Το άδικο δεν δέχεται ποτέ να νικηθεί, το δίκιο δέχεται."

Ταγκόρ, 1861-1941, Νόμπελ 1913

  • 1834 - Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας.
    1969 - Ο Τζων Λένον και η Γιόκο Όνο παντρεύονται στο Γιβραλτάρ, έχοντας προγραμματίσει να περάσουν το μήνα του μέλιτος στο κρεβάτι, διαδηλώνοντας με αυτό τον τρόπο υπέρ της ειρήνης και προσκαλώντας δημοσιογράφους στο ξενοδοχείο που διέμεναν, στην πόλη του Άμστερνταμ.
    1970 - Ίδρυση του Διεθνή Οργανισμού Γαλλοφωνίας, οργανισμού γαλλόφωνων χωρών και κυβερνήσεων, με έδρα το Παρίσι.
    2003 - 4:35 πμ (ώρα Ελλάδος) ξεκινάει ο βομβαρδισμός της Βαγδάτης από τις ΗΠΑ ως συνέπεια των Επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου.

© 2002-2018 MEDIA2DAY