ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Έτσι θα δυναμώσεις τα χέρια σου στο σπίτι

Δεν έχεις εξοπλισμό; Δεν χρειάζεται να έχεις και χαλάρωση στα χέρια. Δες 15 ασκήσεις για δυνατά χέρια που μπορείς να κάνεις στο σπίτι.

Έτσι θα δυναμώσεις τα χέρια σου στο σπίτι

Τα χέρια σου κάνουν «φλάπ φλάπ» κάθε φορά που τα κουνάς, αλλά βαριέσαι να πας γυμναστήριο; Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι μύες στα χέρια σου για να γυμναστούν χρειάζονται εξοπλισμό (π.χ. δικέφαλοι).

 Όμως ώμοι, πήχεις και τρικέφαλοι μπορούν να γυμναστούν αποτελεσματικά, μόνο με το βάρος του σώματός σου.

Δες παρακάτω 15 ασκήσεις οι οποίες θα γυμνάσουν (και) τα χέρια σου, και επίλεξε έξι από αυτές για να φτιάξεις μια μίνι «σπιτική» προπόνηση, κάνοντας τη καθεμία για 30-45 δευτερόλεπτα με διάλειμμα 15 δευτερολέπτων μεταξύ τους. Ξεκουράσου για 2-3 λεπτά και επανάλαβε τον κύκλο για 3-5 φορές, ανάλογα το επίπεδό σου.

Σανίδα με tapsΠλάγια σανίδαΣανίδα με τεντωμένα χέριαΣανίδα με ανεβοκατέβασμαΠούσαπΚατακλινές πούσαπΕπικλινές πούσαπΣανίδα με περπάτημαΒυθίσειςΜπουσουλήματαΠούσαπ με κλειστή λαβήΣανίδα στους αγκώνες με βύθισηΣανίδα με στροφές εναλλάξΣανίδα με αλματάκια ποδιώνΠούσαπ με burpee

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY