ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Πώς θα κάψεις θερμίδες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Ταξιδεύετε συχνά και δεν βρίσκετε εξοπλισμό ή χώρο να γυμναστείτε; Έχουμε τη λύση με δύο κυκλικές προπονήσεις… δωματίου.

Πώς θα κάψεις θερμίδες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Είστε τύποι ταξιδιάρηδες, αλλά αγαπάτε και την άσκηση.

Όμως ο χρόνος δεν επαρκεί, το ξενοδοχείο δεν έχει γυμναστήριο κι όμως θέλετε να ιδρώσετε, να κάψετε μερικές έξτρα θερμίδες και να απολαύσετε τις ενδορφίνες που έπονται.

Τι κάνετε; Διαβάζετε παρακάτω και κρατάτε σημειώσεις ή εκτυπώνετε δύο ωραιότατες, σύντομες, ζόρικες και αποτελεσματικές κυκλικές προπονήσεις δωματίου.

Ζέσταμα: 5’ επιτόπιο τρέξιμο, κύκλοι χεριών (μέσα – έξω), στροφές κορμού αριστερά δεξιά, πουσαπς σε τοίχο, wall slides με πλάτη σε τοίχο από 2 φορές για 10-15 επαναλήψεις. Δείτε και αυτό το βίντεο για ζέσταμα. Σημειώσεις: Κάνετε κάθε άσκηση για 30’’ ή για 12-15 επαναλήψεις, ξεκουράζεστε 20-30’’ ή και καθόλου και συνεχίζετε στην επόμενη. Μόλις τελειώσετε όλες τις ασκήσεις με τη σειρά, ξεκουράζεστε 2-3 λεπτά και ξαναμπαίνετε για άλλους 3-5 συνολικά κύκλους όλης της προπόνησης.


Προπόνηση 1


Καθίσματα με χέρια πίσω από το κεφάλι 


Pushups κανονικά ή με πόδια σηκωμένα στο κρεβάτι Εναλλάξ προβολές πίσω Long lever plank 


Pushups me κλειστή λαβή Russian Twists Gorilla Burpees 


Προπόνηση 2Deadlift Jumps Πλάγια σανίδα  
Εναλλάξ προβολές μπροστά με σκύψιμο (χωρίς βάρη) Βυθίσεις σε καρέκλα  Sit Ups Εκρηκτικά pushups σε τοίχο Bird Dog κρατήματα για 30’’ 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η ακεραιότητα δεν έχει ανάγκη από κανόνες."

Αλμπέρ Καμύ, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1957

  • 1826 - Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας 400 Αιγύπτιοι συγκρούονται με ελληνική δύναμη υπό τους Χατζημιχαήλ Νταλιάνη, Νικηταρά, Γιατράκο και Πορτογάλο Φιλέλληνα Αλμέιδα. Μετά από σκληρό αγώνα οι Αιγύπτιοι τρέπονται σε φυγή, εγκαταλείποντας 200 νεκρούς.
    1875 – Ελλάδα – Η κυβέρνηση του Χ. Τρικούπη διεξάγει εκλογές που θα διαρκέσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου όπου και πλειοψηφεί η αντιπολίτευση υπό τον Αλέξανδρο Κουμουνδούρο.
    1989 – πέθανε η Μαρίκα Νέζερ, Ελληνίδας ηθοποιός

© 2002-2019 MEDIA2DAY