ΕΥΕΞΙΑΑΣΚΗΣΗ

Πώς θα κάψεις θερμίδες στο σπίτι

Δεν έχεις εξοπλισμό στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Δες δύο αποτελεσματικές κυκλικές προπονήσεις με μόνο σύμμαχο το βάρος σου.

Πώς θα κάψεις θερμίδες στο σπίτι

Ας το παραδεχτούμε: όλοι χρησιμοποιήσαμε κάποια στιγμή ως δικαιολογία την έλλειψη εξοπλισμού ή/και το ταξίδι για να μην γυμναστούμε.

Και μπορεί να μην έφτασε και το τέλος του κόσμου αν χάσεις μια προπόνηση, όμως η έλλειψη γυμναστηρίου και εξοπλισμού δεν αποτελεί δικαιολογία, γιατί πάντα θα έχεις το βάρος του σώματός σου.

Και αν νομίζατε πως με αυτό δεν μπορείς να κάνεις μια ζόρικη προπόνηση θα πρέπει να αναθεωρήσεις και να δοκιμάσεις να κάνεις τις δύο παρακάτω κυκλικές προπονήσεις – μία για αρχάριους/μέσους και μια για προχωρημένους.

Για κάθε άσκηση εκτελείς όσες επαναλήψεις βγουν σε 20-45 δευτερόλεπτα (αναλόγως το επίπεδό σου) και τις κάνεις σαν κύκλο με ελάχιστο ή καθόλου διάλειμμα μεταξύ τους. Στο τέλος του κύκλου ξεκουράζεσαι για 2-3 λεπτά και επαναλαμβάνεις για συνολικά 4-6 κύκλους.

Αρχάριος/μέσος

Επικλινή PushupsSplit SquatsShoulder Ts (χωρίς βάρος)Επιτόπιο τρέξιμοΣανίδα 
Προχωρημένος

Squat Jumps με τα χέρια πίσω από το κεφάλιPushups με τα πόδια σηκωμέναShoulder Ys/Ts εναλλάξ (για κάθε Y κάνετε και ένα Τ)Jumping Jacks ή BurpeesAb Snails

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ο κόσμος δεν είναι ένα θλιβερό μέρος, είναι απλά μεγάλο."

Ζαν-Λυκ Γκοντάρ, 1930-, Γάλλος σκηνοθέτης

  • 1819 - Ο Αλή Πασάς αναγκάζει τους κατοίκους της Πάργας να εκπαυριστούν στην Κέρκυρα και σε άλλα Επτάνησα.
    1839 - Υπογράφεται η Συνθήκη του Λονδίνου, με την οποία αναγνωρίζεται η ανεξαρτησία του Βελγίου και του Λουξεμβούργου από την Ολλανδία.
    1882 - Πεθαίνει ο Κάρολος Δαρβίνος, άγγλος φυσιοδίφης, θεμελιωτής της Θεωρίας της Εξέλιξης.

© 2002-2019 MEDIA2DAY