ΕΥΕΞΙΑΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

Σούπερ κόλπα για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι

Ποιος κάθεται καλοκαιριάτικα να ασχολείται με… τρίχες; Μαζέψαμε σούπερ κόλπα και συμβουλές για κορίτσια που βαριούνται να φτιάχνονται.

Σούπερ κόλπα για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι

Χρησιμοποίησε μια φαρδιά κορδέλα για να «τυλίξεις» τα μαλλιά σε ένα ωραίο αρχαιοελληνικό λουκ χωρίς τσιμπιδάκια (εντάξει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μερικά για σταθερότητα, αναλόγως πόσο γλιστράνε τα μαλλιά σου)Έχεις πλούσια μαλλιά και δεν στέκονται σε κότσο μετά το μπάνιο; Κάνε τρεις μικρότερους. Και πρακτικό και χαριτωμένο.Κοίτα πόσο εύκολο είναι αυτό το σινιόν, και πόσο γκλάμορους φαίνεται.Φτιάξε μια μικρή πλεξούδα στο πλάι, την οποία θα πιάσεις μαζί με την ατημέλητη αλογοουρά σου.Αγαπημένες μας σγουρομάλλες, για ρίξτε μια ματιά εδώ.Δεν έχεις πυκνά μαλλιά, και σου φαίνεται η αλογοουρά σου φτωχή; Τύλιξε μια μπαντάνα γύρω της.Πλέξε δύο κοτσίδες, και μετά πιασ’ τες σε χαμηλούς κότσους, για αποτέλεσμα και σικ και στιλάτο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

"Η Τέχνη είναι το πιο ωραίο από όλα τα ψέματα."

Claude Debussy, 1862-1918, Γάλλος μουσικός

  • 1912 - Οι κάτοικοι της Ικαρίας εκδιώκουν τις τουρκικές Αρχές και ανακηρύσσουν την Ικαριακήν Πολιτείαν, μέχρι τις 4 Νοεμβρίου του ίδιου έτους, οπότε άγημα του Ελληνικού Στόλου αποβιβάζεται στη νήσο και την απελευθερώνει οριστικά.
    1913 - Συνέρχεται στο Βουκουρέστι συνδιάσκεψη των εμπολέμων, για τη σύναψη ειρήνης, στην οποία παρίσταται ο Πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος.
    1945 - Ο Ιερός Λόχος εγκαταλείπει την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY