Φινάλε στο 2016 με τουρνέ στη Β. Ελλάδα!

Το τελευταίο ταξίδι της χρονιάς θα είναι χορταστικό, γιατί τα έχει όλα: κρασί, φαγητό, αρχαία, κουλτούρα, φύση, βουνό, πόλη και θάλασσα!
Φινάλε στο 2016 με τουρνέ στη Β. Ελλάδα!
Το τελευταίο ταξίδι για φέτος (νισάφι δηλαδή) ξεκινάει αυτή την Κυριακή. Θα είναι μακρύ και κουραστικό, είμαι σίγουρος όμως ότι θα περάσουμε τέλεια. Και - το κυριότερο - είναι για πολύ σημαντικό (θα μπορούσα να πω "ιερό") σκοπό.
 
Στο τέλος της χρονιάς, λοιπόν, μένουμε Ελλάδα! Το ταξίδι είναι οινικό, γαστρονομικό και πολλά πράγματα ακόμα, και θα καλύψει ένα μεγάλοο κομμάτι του αμπελώνα της ηπειρωτικής Ελλάδας. Συνταξιδιώτες μου, οι ιδιοκτήτες και κάποιοι μεγάλοι πελάτες της εταιρείας WineLA, που έχει βάση το Los Angeles και ειδικεύεται σε μεγάλα οινικά events και οινο-γαστρονομικά ταξίδια ανά τον κόσμο. Είναι η πρώτη τους φορά στην Ελλάδα και είναι μεγάλη μου τιμή που επέλεξαν εμένα για να σχεδιάσω το παρθενικό αυτό ταξίδι, αλλά και να τους συνοδεύσω. Στόχος μου είναι η εμπειρία που θα αποκομίσουν να είναι τόσο καλή, ώστε και η Ελλάδα να μπει στο portfolio των προορισμών τους, αλλά και το Ελληνικό κρασί να συμπεριλαμβάνεται τακτικά στα tastings που κάνουν ανά την California (και όχι μόνο).
 
Θα ξεκινήσουμε από τη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφτούμε τη Νάουσα, το Αμύνταιο και το Μέτσοβο, πριν καταλήξουμε στην Αθήνα και στη συνέχεια στην Πελοπόννησο. Θα βρεθούμε σε πολλά οινοποιεία, στα οποία μας περιμένουν με ξεχωριστά tastings, ιδιαίτερες ξεναγήσεις και... αρκετές εκπλήξεις. Πέρα από το φαγητό και το κρασί, όμως, έχω συμπεριλάβει στο πρόγραμμα και προορισμούς ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος, όπως το μουσείο της Βεργίνας, τις Μονές των Μετεώρων, το Μαντείο των Δελφών και στη συνέχεια την Ακρόπολη, αλλά και τις Μυκήνες. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μέχρι και rafting - εγώ βέβαια, που δεν είμαι και πολύ του υγρού στοιχείου, λέω να μείνω στη στεριά και να τραβάω φωτογραφίες...
 
Ευχηθείτε μας καλό ταξίδι! Και αν - και όποτε - κάνετε κέφι, μη διστάσετε, τσεκάροντας τα προφίλ μου στα social media, να ταξιδέψετε μαζί μας!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v