Την Κυριακή, με την Καθημερινή, ο ΟΙΝΟΧΟΟΣ!

Γεια σας και Χρόνια Πολλά! Τώρα που χωνέψαμε τον οβελία και ο καιρός (ελπίζουμε) σταθεροποιήθηκε στα τυπικά για την άνοιξη επίπεδα, επιστρέφουμε σιγά-σιγά στην καθημερινότητά μας και έρχομαι να σας υπενθυμίσω ότι την Κυριακή θα κυκλοφορήσει ο ΟΙΝΟΧΟΟΣ της άνοιξης.

Θα θυμάστε ότι το είχαμε ξαναπεί. Ο Οινοχόος πλέον κυκλοφορεί Κυριακή, μαζί με την Κυριακάτικη Καθημερινή. Αυτό, μεταξύ άλλων, εκτοξεύει την κυκλοφορία του σε 6ψήφια νούμερα και τον καθιστά ένα από τα πιο δυνατά οινικά περιοδικά εθνικής κυκλοφορίας διεθνώς! Και επειδή ένα τέτοιο γεγονός δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, η ύλη που σας έχουμε ετοιμάσει (και) για αυτό το τεύχος είναι άκρως ενδιαφέρουσα!

Επισκέψεις σε οινοποιεία, ταξιδιωτικά αφιερώματα, συμβουλές και προτάσεις για συνδυασμούς κρασιών και φαγητών και εκτενής, όπως πάντα, έρευνα αγοράς, είναι κάποιες από τις βασικές ενότητες που θα βρείτε σε αυτό το τεύχος. Επιπλέον, ένα μεγάλο αφιέρωμα στη Νάουσα, την αδιαμφισβήτητη "πρωτεύουσα" του Ξινόμαυρου, καθώς και πολύ ενδιαφέρουσες δοκιμές που έγιναν από την γευσιγνωστική ομάδα του ΟΙΝΟΧΟΟΥ, που εμπλουτίστηκε με νέα και άξια μέλη!

Εγώ θα σας ταξιδέψω στην Umbria, μετά το πρόσφατο ταξίδι μου στο Montefalco, ενώ θα σας μιλήσω και για την ευελιξία του Ξινόμαυρου στο τραπέζι, κάτι που καμιά φορά όλοι ξεχνάμε, γιατί το έχουμε (άδικα) στο μυαλό μας ως μια ποικιλία δύσκολη και αυστηρή. Επιπλέον, θα μπω για πρώτη φορά στα οινικά άδυτα των σούπερ-μάρκετ, που πλέον αποτελούν μια μεγάλη δύναμη στην λιανική αγορά του κρασιού για ολοένα και περισσότερους καταναλωτές. Τέλος, στο τεύχος αυτό περιλαμβάνεται και η "ιστορική" κάθετη δοκιμή 9 εσοδειών Βινσάντο της SantoWines, που πρωτοδημοσιεύτηκε τον προηγούμενο μήνα στο BitterBooze.

Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, 19 Απριλίου, ραντεβού στο περίπτερο για Καθημερινή της Κυριακής και ΟΙΝΟΧΟΟ!

Καλή ανάγνωση
!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v