ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETOenohoos

Νέα εποχή για τον "Οινοχόο"!

Νέα εποχή για τον

Ξέρω ότι οι φίλοι του Οινοχόου είσαστε πολλοί και φανατικοί, γι αυτό και μοιράζομαι τα νέα μαζί σας με ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Κακά τα ψέμματα, άλλωστε, αυτές τις μέρες όλοι έχουμε ανάγκη από καλά νέα, για το αγαπημένο μας περιοδικό οίνου και όχι μόνο...

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω, λοιπόν, ότι, από το προσεχές τεύχος, ο Οινοχόος ενσωματώνεται (επιτέλους) με την Καθημερινή της Κυριακής! Και λέω "επιτέλους", γιατί αυτό θα εκτινάξει την κυκλοφορία του, καθώς το μέσο τιράζ της Κυριακάτικης Καθημερινής είναι 100.000 φύλλα. Δεν θέλω να πω μεγάλες κουβέντες, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτό θα τοποθετήσει τον αγαπημένο μας Οινοχόο ανάμεσα στα οινικά περιοδικά με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στον κόσμο! Και, βέβαια, η εξέλιξη αυτή θα σημάνει και πιο διευρυμένη θεματολογία, νέες συνεργασίες και άλλα πολλά, που θα σας ανακοινώσουμε εν καιρώ.

Για την ώρα, κάντε το περίφημο "Save the Date", που λένε και στο χωριό μου: Κυριακή 19 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το επόμενο τεύχος, λίγο μετά το Πάσχα, δηλαδή, με την Καθημερινή, αλλά θα επιστρέψει στα περίπτερα μετά την απόσυρση των απούλητων φύλλων της εφημερίδας, όπου θα παραμείνει, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Θα σας ξανα-ενημερώσω, βέβαια, μέχρι τότε, τόσο για να σας το υπενθυμίσω, όσο και για διάφορα άλλα συναρπαστικά θέματα σχετικά...

"Κείνος που στ’ αληθινά αγαπά το Λαό δε γίνεται ποτέ αρχηγός του, γίνεται υπηρέτης του."

Μενέλαος Λουντέμης

  • 1944 - Το HMAS Australia χτυπήθηκε κατά την πρώτη επίθεση Καμικάζι. 30 άντρες σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων και ο διοικητής του πλοίου. (Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)
    1972 - Ένα NAMC YS-11A της Ολυμπιακής Αεροπορίας συνετρίβη στις ακτές της Βούλας Αττικής. 37 από τους επιβαίνοντες πνίγηκαν, ενώ 19 κατάφεραν να σωθούν φτάνοντας στην ακτή.

© 2002-2019 MEDIA2DAY