Από την Πέμπτη 12/12 ο ΟΙΝΟΧΟΟΣ στα περίπτερα!

Και συνεχίζω σε μοτίβο... αναγνωστικό, με κάτι για το οποίο με ρωτάτε συνεχώς (πάρα) πολλοί αυτές τις μέρες. Προφανώς τον διαισθάνεστε να πλησιάζει... Ε ναι λοιπόν, έρχεται ο εορταστικός ΟΙΝΟΧΟΟΣ! Συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στα περίπτερα (από) μεθαύριο Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου.

Με όση αντικειμενικότητα μπορώ να επιστρατεύσω, θα σας πω ότι θα είναι ένα τεύχος άκρως απολαυστικό! Όλη η ομάδα το δουλεύουμε από το καλοκαίρι με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό. Είναι μεγάλο, χορταστικό και έχει, λόγω των ημερών, εμφανή εορταστικό χαρακτήρα. Μαζί με την εποχιακού ενδιαφέροντος αρθρογραφία, θα βρείτε και τις δοκιμές που κάναμε όλοι μαζί που, γι αυτό το τεύχος, ήταν τα πολυποικιλιακά χαρμάνια με επίκεντρο το Ξινόμαυρο, καθώς και οι επιδόρπιοι οίνοι της αγοράς από την μυρωδάτη ποικιλία Μοσχάτο.

Όσον αφορά στην αφεντιά μου, σε αυτό το τεύχος θα σας ταξιδέψω στο Άγιον Όρος, με μια επίσκεψη στο άβατον του οινοποιείου της εταιρείας Τσάνταλη στο Μετόχι Χρωμίτσας, στη Rioja, όπου έλαβε χώρα το Συνέδριο Digital Wine Communications Conference, καθώς και στο αγαπημένο Κατώγι Αβέρωφ, στο Μέτσοβο. Επίσης, θα μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου από μία πολύ ενδιαφέρουσα κάθετη δοκιμή λευκού κρασιού, και συγκεκριμένα από 5 εσοδείες της ετικέτας Emphasis Assyrtiko από το Κτήμα Παυλίδη στη Δράμα.

Θα μου επιτρέψετε να πω, όμως, ότι θεωρώ ένα από τα αδιαμφισβήτητα highlights αυτού του τεύχους τη μεγάλη κάθετη δοκιμή (9 εσοδειών) που κάναμε παρέα ο Σίμος Γεωργόπουλος κι εγώ στην λατρεμένη premium Νεμέα του Χρήστου Αϊβαλή, το Μονοπάτι. Όχι μόνο επειδή πρόκειται για ένα μεγάλο κρασί που για πρώτη φορά δοκιμάζεται σε τέτοιο χρονικό βάθος, αλλά κι επειδή οι εντυπώσεις από τη δοκιμή δημοσιεύονται σε αφήγηση του Σίμου, με το γνωστό διαβολεμένο χιούμορ του!

Τι άλλο μένει να πω λοιπόν; Καλή ανάγνωση, συντροφιά με τον εορταστικό ΟΙΝΟΧΟΟ!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v