#TsantaliTrip: Το πλήρες βιντεο-χρονικό

Σας το είχα υποσχεθεί (όπως και στους συνταξιδιώτες μου) πριν καν το ταξίδι ξεκινήσει. Γι αυτό και κατά το μεγαλύτερο μέρος του ήμουν με μια κάμερα (και ένα iphone) στο χέρι και βιντεοσκοπούσα τα πάντα. Ιδού λοιπόν το πλήρες βιντεο-χρονικό του #TsantaliTrip.


Όπως θα καταλάβετε, δεν είμαι έμπειρος κάμερα-μαν (τουναντίον!). Παρότι όμως οι λήψεις μου είναι εμφανώς ερασιτεχνικές, ο έμπειρος συνεργάτης μου, ο Ρόμπερτ (χωρίς επίθετο, γιατί είναι celebrity - πώς λέμε "Bono";) έκανε ως συνήθως τα μαγικά του και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις δικές μου - τουλάχιστον - προσδοκίες.


Το βίντεο δεν έχει πολύ "μπλα-μπλά" - και το λίγο που έχει είναι στα Αγγλικά. Ο σκοπός του άλλωστε είναι να δώσει στους οινόφιλους εκτός συνόρων μία γεύση από τις ομορφιές και τους οινο-γαστρονομικούς θησαυρούς της χώρας μας. Εγώ το κρατάω σαν σουβενίρ ενός αξέχαστου ταξιδιού. Ελπίζω κι εσείς να το απολαύσετε ζώντας μέσα από αυτό κάποιες από τις όμορφες στιγμές του #TsantaliTrip. Κι αν, βλέποντας το βίντεο αυτό, μπουν ιδέες οινογαστρονομικών αποδράσεων στον Ελληνικό αμπελώνα έστω και σε έναν θεατή - Έλληνα ή ξένο - τότε θα είμαι ευτυχής, γιατί θα έχω πετύχει το σκοπό μου και με το παραπάνω!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v