Οινοχόος: Ραντεβού το Φθινόπωρο

Με ρωτάτε φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι - και με το δίκιο σας - πότε να περιμένετε το επόμενο τεύχος του Οινοχόου. Αυτό το άτιμο το περιοδικό έχει πραγματικά φανατικούς αναγνώστες - το ξέρω και το διαπιστώνω ξανά και ξανά κάθε μέρα. Επειδή λοιπόν σήμερα ενημερώθηκα επίσημα κι εγώ, σας μεταφέρω τα τελευταία.


Αν και ήμασταν έτοιμοι καθ' όλα, και το τεύχος ήταν στημένο και πλήρες, αποφασίστηκε τελικά να μην κυκλοφορήσει Οινοχόος μέσα στο καλοκαίρι. Η απόφαση είναι καθαρά εμπορική και, εδώ που τα λέμε, δύσκολα ξαφνιάζει, μέσα στο γενικότερο κλίμα της εποχής. Έτσι, ο Οινοχόος δίνει σε όλους τους αναγνώστες και φίλους του ραντεβού για το φθινόπωρο, με τη γνωστή οινοφιλική θεματολογία του που όλοι αγαπάμε.


Ξέρω ότι για πολλούς από εμάς, η βόλτα μέχρι το περίπτερο για την αγορά κάθε τεύχους του Οινοχόου και, στη συνέχεια, το ξεφύλλισμα/ξεκοκκάλισμά του είναι μια αγαπημένη ιεροτελεστία. Θα κάνουμε όμως λίγη υπομονή και εν τω μεταξύ θα συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε από τα ηλεκτρονικά μέσα (καλή ώρα...).


Οτιδήποτε νεότερο μάθω, εννοείται ότι θα το μοιραστώ μαζί σας πάραυτα!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v