Την (Τσικνο)Πέμπτη ο Οινοχόος!

Ο Φλέβάρης... φλέβισε και ήρθε η ώρα του πρώτου Οινοχόου της χρονιάς. Κυκλοφορεί λοιπόν την Πέμπτη που μας έρχεται, 16 του μήνα, που τυγχάνει να είναι και Τσικνοπέμπτη. Έτσι εορταστικά κάνει την εμφάνισή του στα περίπτερα, όπου και θα παραμείνει μέχρι εξαντλήσεως.


Το περιοδικό συνεχίζει στο νέο του μοτίβο, το οποίο φαίνεται ότι ο κόσμος αγάπησε πολύ και αγκάλιασε ανάλογα. Νέοι και παλιοί συνεργάτες, ανανεωμένο look & feel, εμπλουτισμένη θεματολογία και ακόμα πιο στενό δέσιμο του κρασιού με τη γεύση. Τα ως τώρα στοιχεία από τις πωλήσεις και την αναγνωσιμότητα είναι εξαιρετικά θετικά, οπότε πορευόμαστε με αισιοδοξία προς το μέλλον.


Στο τεύχος αυτό που έρχεται, τα θέματα και οι προτάσεις εστιάζουν αισθητά στον Ελληνικό αμπελώνα και στα value for money κρασιά, αλλά και στις πτυχές της καθημερινότητάς μας στις οποίες ένα καλό μπουκάλι κρασί δίνει μια νότα προσιτής πολυτέλειας. Από μένα θα διαβάσετε εντυπώσεις από μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα κάθετη δοκιμή που έκανα πρόσφατα, αλλά και από την επίσκεψή μου σε ένα ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο οινοποιείο, που επιμένει και τολμά. Ελπίζω επίσης ότι θα διαβάσετε με ενδιαφέρον την μεγάλη δοκιμή Κρητικών ετικετών που χαρμανιάζουν γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες, και τις οποίες αξιολογήσαμε όλη η ομάδα, καθώς και την παρουσίαση του εστιατορίου αυτού του τεύχους, με το οποίο έχω μια ιδιαίτερη σχέση.


Καλή ανάγνωση
!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v