Στις 16 ο Οινοχόος του Δεκεμβρίου (και των Εορτών)

Βρε λέτε, παρά τη μιζέρια και τη γκρίνια της εποχής, να περνάμε καλά; Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το πόσο γρήγορα μοιάζει να περνάει ο χρόνος! Είτε έτσι, είτε αλλιώς, πάντως, το γεγονός παραμένει ότι κυκλοφορεί σύντομα ο εορταστικός Οινοχόος, και σας ενημερώνω εγκαίρως για να μην τον χάσετε.


Στις 16 του μήνα, λοιπόν, ημέρα Παρασκευή
, ο Οινοχόος του Δεκεμβρρίου θα είναι στα περίπτερα. Όχι μόνο στο νέο, πλούσιο και μοντέρνο format του, αλλά και με εμφανώς εορταστική εμφάνιση - και ύλη. Γεμάτος με δοκιμές, προτάσεις, συνταγές και ιδέες δώρων για τις Γιορτές, αλλά και χειμωνιάτικη θεματολογία, γιατί οι επόμενοι δύο μήνες φέρνουν κρύο και ζητούν όμορφη παρέα, νόστιμο φαγητό και καλό κρασί.


Και επειδή πολλοί φίλοι με ρωτούν πώς πήγε το νέο εγχείρημα του Οινοχόου, να κυκλοφορεί δηλαδή μόνος του στο περίπτερο και όχι μαζί με την Καθημερινή, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας πω ότι τα αποτελέσματα από το πρώτο τεύχος ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας! Ήταν μια τολμηρή απόφαση σε μία δύσκολη εποχή, η οποία δικαιώθηκε απόλυτα από την αγάπη των πιστών μας αναγνωστών, αλλά και από την προτίμηση των πολλών καινούριων φίλων που τον αγκάλιασαν!


Για όλους αυτούς - εσάς, δηλαδή - ο Οινοχόος φέτος επιφυλάσσει ένα όμορφο δώρο για τις Γιορτές, αλλά και για όλο το χρόνο. Έτσι, ο εξαιρετικά επιτυχημένος και απίστευτα δημοφιλής Οδηγός Οίνου που εκδίδουμε κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, φέτος δεν θα πωληθεί ως ένα ξεχωριστό βιβλίο, αλλά θα διατίθεται δωρεάν μαζί με το τεύχος του Δεκεμβρίου, για να σας κάνει συντροφιά και να σας συμβουλεύει σε κάθε οινική σας αναζήτηση το χρόνο που έρχεται.


Από τη δική μου πλευρά - και πένα - εγώ στον Οινοχόο του Δεκεμβρίου συνεχίζω την ενασχόλησή μου με το θέμα "δρύινο βαρέλι", το οποίο θεωρώ πολύ σημαντικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον για όλους. Στον δε Οδηγό, πέρα από τις πολλές επιλογές όλων μας, εγώ σας ετοιμάζω προτάσεις για το κρασί του κάθε μήνα του 2012, καθώς και την απόλυτη ενημέρωση για τον τρύγο του 2011 στην Ελλάδα, για να ξέρετε τι να περιμένετε από την τελευταία οινική εσοδεία. Επιπλέον, καθώς ο Οδηγός φέτος επιμένει Ελληνικά στις επιλογές και τις προτάσεις του, έχω ετοιμάσει και μία λίστα ετικετών από τον διεθνή αμπελώνα, με σταθερές αξίες και νέες αφίξεις, για όσους θέλουν να γνωρίσουν (και να δοκιμάσουν) κάποιες από τις πολλές αξιόλογες οινικές επιλογές που μας έρχονται απ' έξω.


Καλή (μας) ανάγνωση
!...

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v