Υποδεχτείτε το νέο Οινοχόο!

Η αναμονή τελείωσε. Από την Τετάρτη 19 του μηνός ο νέος Οινοχόος θα βρίσκεται στα περίπτερα. Και λέω "από" την Τετάρτη γιατί, αφού δεν θα κυκλοφορεί πια μαζί με την Καθημερινή, το περιοδικό δεν θα αποσύρεται πια την ίδια μέρα, αλλά θα μένει κρεμασμένο εκεί μέχρι εξαντλήσεως και του τελευταίου τεύχους (κάτι που ελπίζω θα συμβεί πολύ γρήγορα).


Όπως σας έχω ξαναπεί, οι φανατικοί αναγνώστες του Οινοχόου θα τρίβουν τα μάτια τους με το νέο περιοδικό. Νέο design και layout, τελείως διαφορετική χρήση της φωτογραφίας, μεγάλη έμφαση στη γαστρονομία (σε κανέναν δεν αρέσει το κρασί "ξεροσφύρι", άλλωστε) - και όλα αυτά σε αφθονία (για την ακρίβεια σε 180 σελίδες)!


Στο πρώτο αυτό νέο τεύχος, εγώ συμμετέχω με ένα χορταστικό οδηγό-οδοιπορικό στην Τοσκάνη, που περιλαμβάνει συμβουλές και ιδέες για το που να μείνετε, τι να φάτε και που, οινοποιεία, αξιοθέατα, κλπ. καθώς και ένα αφιέρωμα στη ζωή του δρύινου βαρελιού, από το δάσος ως το οινοποιείο, εμπνευσμένο από την πρόσφατη επίσκεψή μου σε ένα από το πιο φημισμένα βαρελοποιεία του Bordeaux.


Καλό ξεκίνημα στον νέο Οινοχόο, λοιπόν, και καλή μας ανάγνωση!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v