Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού - Φεβρουάριος 2009

Οι Γιορτές πέρασαν και άλλος ένας κύκλος για το Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού που παρουσιάζω ξεκινάει σύντομα.

Όσοι το έχουν παρακολουθήσει νομίζω συμφωνούν ότι επιθυμία μου δεν είναι να παίξω το ρόλο του δάσκαλου, ούτε προσποιούμαι ότι τα ξέρω όλα. Θα ήταν άλλωστε το λιγότερο αφελές για οποιονδήποτε να καυχιέται ότι ξέρει τα πάντα για κάτι τόσο σύνθετο και ζωντανό όσο το κρασί. Εγώ προσωπικά μαθαίνω καινούρια πράγματα κάθε μέρα - δοκιμάζοντας, διαβάζοντας, συζητώντας, ταξιδεύοντας και γνωρίζοντας ανθρώπους από κάθε μεριά του χώρου του κρασιού. Όλες αυτές τις γνώσεις και τις εμπειρίες, αισθάνθηκα από νωρίς την ανάγκη να τα μοιραστώ με άλλους, στην αρχή γράφοντας και στη συνέχεια μέσα από το σεμινάριο, που μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω πολύ αξιόλογους ανθρώπους με πραγματική αγάπη για το κρασί, η επαφή με τους οποίους με κρατάει κοντά στον παλμό της αγοράς και του καταναλωτή.

Λοιπόν, ο πρώτος κύκλος του 2009 θα ξεκινήσει την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί σε 8 συναντήσεις. Οι συναντήσεις θα λαμβάνουν χώρα στο Κελάρι του Bizart (Λεωφ. Κηφισίας 70, Μαρούσι), από την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και για τις επόμενες 8 Δευτέρες στις 7.30 το απόγευμα, και θα διαρκούν περίπου 2 ώρες. Θα μιλήσουμε για την ιστορία και τα μυστικά του κρασιού, και θα ταξιδέψουμε στις σημαντικότερες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου συζητώντας και δοκιμάζοντας αντιπροσωπευτικά κρασιά. Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι €250 κατ' άτομο.

Παράλληλα, καθώς μαζί με τις παλιές "σειρές" είμαστε πλέον μπόλικοι και έχουμε φτιάξει ένα όμορφο, άτυπο club, θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε θεματικά οινο-γαστρονομικά δείπνα, εκδρομές, και άλλα έκτακτα. Γενικά θα συνεχίσουμε να περνάμε καλά, με καλό φαγητό, καλό κρασί και καλή παρέα, πάνω απ' όλα.

Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στον κύκλο που ξεκινάει στις αρχές του άλλου μήνα, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]. Αν πάλι κάποιος θέλει να ενημερώσει κάποιο φίλο ή φίλη που ενδεχομένως ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει, μπορεί να κατεβάσει το σχετικό αρχείο που επισυνάπτεται παρακάτω και να του/της το προωθήσει. Απλά θα παρακαλούσα όποιον ενδιαφέρεται να με ενημερώσει όσο πιο σύντομα μπορεί, καθώς έχω αποφασίσει ότι το επόμενο γκρουπ θα είναι μικρότερο από το προηγούμενο (που έφτασε αισίως τους 25 εκπληκτικούς συμμετέχοντες), οπότε οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες.

Ανυπομονώ πραγματικά!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v