ΑΠΟΨΕΙΣTELEGOURMETSeminar On Wine Pleasure

Ξεκινάει ο φθινοπωρινός κύκλος του #winelover seminar!

Ξεκινάει ο φθινοπωρινός κύκλος του #winelover seminar!

Όταν ήμασταν μικροί, παρακαλούσαμε να μην έλθει το τέλος των διακοπών, γιατί αυτό θα σήμανε ότι θα ερχόταν η ώρα να ξανακάτσουμε στο θρανίο! Σήμερα που είμαστε… κάπως μεγαλύτεροι, όσο κι αν μας στενοχωρεί που αποχαιρετάμε τις διακοπές, ξέρουμε ότι τα θρανία στα οποία θα κάτσουμε τα επιλέγουμε γιατί θα αποκτήσουμε γνώσεις, θα κάνουμε νέους φίλους και θα περάσουμε καλά. Και γι αυτό το λόγο, ανυπομονούμε να έρθει η ώρα να ξεκινήσουμε!

Κλασσικό παράδειγμα, τo #winelover seminar: το σεμινάριο οινογνωσίας για αρχάριους που κάνει τη δίψα για γνώση του κρασιού αγάπη, παρέα, ανακάλυψη! Η ώρα έφτασε για τον νέο κύκλο να αρχίσει και οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Μέσα σε 8 δίωρες, εβδομαδιαίες συναντήσεις θα μάθουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ένας συνειδητοποιημένος οινόφιλος και θα δοκιμάσουμε μαζί διαλεγμένες ετικέτες κρασιού από τον Ελληνικό και τον Παγκόσμιο αμπελώνα. Το #winelover seminar απευθύνεται σε αρχάριους φίλους του κρασιού που θέλουν να μάθουν να επιλέγουν και να απολαμβάνουν με γνώση και άποψη στην κάβα, το εστιατόριο, το σούπερ μάρκετ, το σπίτι.

Και βέβαια, μετά την ολοκλήρωση του κάθε κύκλου του σεμιναρίου, δε θα χαθούμε! Οι #wineloverseminaralumni είμαστε μια παρέα που συνεχώς μεγαλώνει, για να μοιραζόμαστε το πάθος μας για την απόλαυση του κρασιού σε ταξίδια, εκδρομές, γεύματα, γευσιγνωσίες και άλλα πολλά!

Εισηγητής του #winelover seminar είμαι εγώ, εδώ και 11 χρόνια: Θόδωρος (Ted) Λέλεκας – Brand Ambassador του Ομίλου Moët Hennessy για ολόκληρη την Κεντρική και Νότια Ευρώπη, ο Έλληνας πρεσβευτής της διεθνούς κοινότητας οινοφίλων #winelover και μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Οίνου και Αποσταγμάτων. Από το 2007 έχω τη χαρά να μυώ ερασιτέχνες και επαγγελματίες στα μυστικά που κάνουν τη γνώση του κρασιού απόλαυση.

Ο νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στις 7μμ. Το σεμινάριο θα διεξάγεται #inthehouse, με άλλα λόγια στον όμορφο χώρο του House of Wine στο Χαλάνδρι (Εθνικής Αντιστάσεως 40). Το κόστος είναι €250 και οι θέσεις περιορισμένες.

Για ερωτήσεις και δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου με email στην διεύθυνση seminar@telegourmet.org. Σας περιμένω!

SPONSORED LINKS

"Όταν πρόκειται για λεφτά, όλοι έχουν την ίδια θρησκεία."

Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας

 • 622 - Ολοκληρώνεται η φυγή του Μωάμεθ από τη Μέκκα στη Μεδίνα («Εγίρα»).
  787 - Ξεκινά τις εργασίες της η 7η Οικουμενική Σύνοδος (2η της Νίκαιας). Η Ειρήνη η Αθηναία αναστηλώνει τις εικόνες.
  1493 - Ο Χριστόφορος Κολόμβος αναχωρεί για το δεύτερο ταξίδι του στο Νέο Κόσμο.
  1664 - Η Ολλανδία παραδίδει το Νέο Άμστερνταμ στην Αγγλία. Το Νέο Άμστερνταμ μετονομάζεται σε Νέα Υόρκη.
  1706 - Σαξονία και Σουηδία υπογράφουν τη Συνθήκη του Άλτρανσταντ (άρθρο: Μεγάλος Βόρειος Πόλεμος).
  1828 - Ο Ιωάννης Καποδίστριας οργανώνει τα ταχυδρομεία.
  1852 - Παρουσιάζεται σε πτήση από το Παρίσι στην Τραπ το πρώτο αερόπλοιο από τον Ανρί Γκιφάρ .
  1908- Κηρύσσεται η Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.
  1908- Κυκλοφορεί στην αγορά το μοντέλο Τ της Φορντ γνωστό και ως Tin Lizzie.
  1927- Ιδρύεται αυτόνομος οργανισμός διοίκησης του Λιμένα Πειραιώς, ο γνωστός ΟΛΠ.
  1948- Ίδρυση της αυτοκινητοβιομηχανίας Χόντα, στην Ιαπωνία.

© 2002-2018 MEDIA2DAY