#winelover seminar - ξεκινάει στις 9/5 ο τελευταίος κύκλος της σεζόν!

Ένας νέος κύκλος του #winelover seminar ξεκινάει αμέσως μετά το Πάσχα. Όποιος δεν προλάβει να δηλώσει συμμετοχή στη γνώση και την απόλαυση του κρασιού, θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το φθινόπωρο!
#winelover seminar - ξεκινάει στις 9/5 ο τελευταίος κύκλος της σεζόν!
Η απόφαση να ξεκινήσω το Σεμινάριο Απόλαυσης του Κρασιού (που πλέον ονομάζεται #winelover seminar), το 2007, ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες της ζωής μου. Μέσα από τις κάποιες εκατοντάδες μαθητευόμενων οινόφιλων που πέρασαν από το σεμινάριο αυτό, γνώρισα εξαιρετικά ενδιαφέροντες ανθρώπους, έκανα καλούς φίλους, απέκτησα συνεργάτες, αλλά πάνω απ' όλα αποκόμισα το εξαιρετικά όμορφο συναίσθημα ότι βοήθησα με τον τρόπο μου κάποιους ανθρώπους να κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη.
 
Μετά από ένα διάλειμμα πρόπερσι και πέρυσι, λόγω μιας σειράς από λόγους (κρίση, φόρτος εργασίας, αναζήτηση στέγης αφότου έκλεισε το Abovo κλπ), επέστρεψα δριμύτερος, όπως λένε στο καλλιτεχνικό στερέωμα, "by popular demand"! Πράγματι, η ζήτηση από φίλους και γνωστούς, αλλά και από πολύ κόσμο που δεν ήξερα, ήταν τόση, που δεν μου άφησε περιθώριο επιλογής. Και όχι απλά δεν το μετάνιωσα, αλλά ενθουσιάστηκα με τους δύο τελευταίους κύκλους σεμιναρίων, από το φθινόπωρο μέχρι και σήμερα, κυρίως λόγω των ανθρώπων που γεμάτοι κέφι και θετική ενέργεια τους παρακολούθησαν. Κι αν στενοχωριέμαι που τελειώνει ο δεύτερος, με παρηγορεί το γεγονός ότι θα ακολουθήσει ο τρίτος πολύ σύντομα. Όπως επίσης και τα φαγοπότια και οι εκδρομές που θα κάνουμε με τους φίλους και των τριών κύκλων, τώρα που ανοίγει ο καιρός!
 
Ο νέος κύκλος, λοιπόν, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 9 Μαΐου και θα είναι ο τελευταίος για τη σεζόν. Όπως πάντα, θα ολοκληρωθεί σε 8 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Κάθε συνάντηση διαρκεί περίπου 2 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικό και πρακτικό (γευσιγνωσία κρασιών) μέρος, πάντα με γνώμονα την γνωριμία με τα αντιπροσωπευτικότερα κρασιά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να μεταδώσει τις βασικές γνώσεις και εμπειρίες που χρειάζεται ένας ερασιτέχνης οινόφιλος για να απολαμβάνει πραγματικά το καλό κρασί με κάθε ευκαιρία, αλλά και για να είναι συνειδητοποιημένος αγοραστής και καταναλωτής κρασιού στο σπίτι, στο εστιατόριο, στην κάβα ή το σούπερ μάρκετ.
 
Το Σεμινάριο θα λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στον όμορφο χώρο της εταιρείας Foodstandard, στα Σίδερα Χαλανδρίου (Ύδρας 5). Το κόστος, ή μάλλον η επένδυση στη γνώση και την απόλαυση, είναι €250.
 
Περιμένω τις ερωτήσεις και τις εγγραφές σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] το συντομότερο, καθώς οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και έχουν ήδη αρχίσει να κλείνουν.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v