Με Οινοχόο τον Δεκέμβρη!

Δεν προλαβαίνω να λαμβάνω μηνύματα με κάθε μέσο για τον Οινοχόο και τα επόμενα βήματά του. Ξέρω, έχετε όλοι αγωνία για το μέλλον του και, πιστέψτε με, το ίδιο ισχύει και για όλους εμάς τους συντελεστές του. Επιτέλους λοιπόν, έχω κάποια νέα για το (άμεσο τουλάχιστον) μέλλον του αγαπημένου μας περιοδικού.


Πρώτο και βασικότερο είναι η είδηση ότι το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Θα είναι μεγάλο τεύχος, με μπόλικη ύλη, τόσο γενική, όσο και εορταστική, καθώς Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά πλέον θα πλησιάζουν. Από εκεί και πέρα, η συχνότητα της κυκλοφορίας θα αραιώσει, κι έτσι θα περιμένουμε το επόμενο τεύχος κάπου στην Άνοιξη.


Πιο μακροπρόθεσμα, κάνουμε διάφορες συζητήσεις για να ξαναγεννηθεί ο Οινοχόος σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο να σας πω επ' αυτού.


Μακάρι να είχα να σας πω περισσότερα. Ωστόσο, στη δεδομένη στιγμή και εν μέσω όλων των προβλημάτων που ταλανίζουν τα (συμβατικά τουλάχιστον) ΜΜΕ γενικότερα, η προοπτική να έχουμε τον Οινοχόο παρέα μας στην αρχή της εορταστικής περιόδου είναι μια μικρή ηλιαχτίδα ελπίδας. Όταν έχω νεότερα, εννοείται πως θα επανέλθω σχετικά...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v