Ένας Οινοχόος από την αρχή!...

Ίσως πήρατε μια ιδέα από το τελευταίο τεύχος του Οινοχόου, πιστέψτε με όμως, αυτό που έρχεται δεν το φαντάζεται κανείς. Ναι, από τον Οκτώβριο ο Οινοχόος θα είναι ένα πολύ διαφορετικό, ουσιαστικά καινούριο, περιοδικό.


Τα νέα είναι ζεστά, ολόφρεσκα, από τη χτεσινή σύσκεψη της συντακτικής ομάδας στα γραφεία της Καθημερινής. Ο Οινοχόος, λοιπόν, πρακτικά σχεδιάζεται από την αρχή για να αποτελέσει - από τη στιγμή που θα "κρεμαστεί" μόνος του στο περίπτερο - το απόλυτο εργαλείο για τον Έλληνα οινόφιλο.

Τι θα περιλαμβάνει; Πολλά και διάφορα. Τόσα που και ο ίδιος δεν τα θυμάμαι όλα, για να σας τα πω. Πέρα από τον βασικό οινο-δημοσιογραφικό του πυρήνα, στις σελίδες του πλέον θα βρίσκουμε πολλή ύλη αφιερωμένη στην οινο-γαστρονομία, υπό την επιμέλεια επώνυμων και καταξιωμένων σεφ, σομελιέ και άλλων ανθρώπων του χώρου, εκτενείς έρευνες αγοράς, και γενικά περιεχόμενο - και ύφος - τόσο για τον σκληρό πυρήνα των αναγνωστών μας, όσο και για κάθε φίλο του κρασιού (αρχάριο ή έμπειρο) που αγαπά, αγοράζει, επιλέγει κρασί, το μοιράζεται με τους ανθρώπους που αγαπά, αλλά και μαγειρεύει με αυτό. Χωρίς υπερβολή, όσοι διαβάζετε τα γνωστά μεγάλα ξένα οινικά περιοδικά που κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο, θα βρείτε πολλές ομοιότητες και λίγες - ελπίζω - διαφορές.


Δεν σας λέω άλλα. Και για να μη χαλάσω την έκπληξη, αλλά και γιατί πολλά και ωραία πράγματα τώρα ολοκληρώνονται. Η ουσία παραμένει ότι ένας νέος Οινοχόος θα κυκλοφορήσει  - μόνος του, επαναλαμβάνω - τον Οκτώβριο στα περίπτερα. Για το πότε, μην ανησυχείτε από τώρα - ξέρετε ότι θα το μάθετε εδώ, όταν έρθει η ώρα...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v