Αφρός και Φυσαλλίδες 2012

Ομολογουμένως κάποιοι παράγοντες - όπως π.χ. ο ήπιος μέχρι τώρα καιρός - δεν μας βοηθούν να συνειδητοποιήσουμε ότι οι Γιορτές πλησιάζουν. Κι όμως, ο Άγιος Βασίλης βρίσκεται ήδη σε φάση προθέρμανσης, και υπάρχει μια περίτρανη απόδειξη γι αυτό: έφτασε η ώρα για την ετήσια έκθεση "Αφρός και Φυσαλλίδες"!


Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, η εκδήλωση που συγκεντρώνει τους αφρώδεις οίνους που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες της στο οινόφιλο κοινό. Και βέβαια δεν μιλάμε μόνο για Σαμπάνιες, Crémants, Prosecco και Cava, αλλά και για τα αφρώδη κρασιά από όλη την Ελλάδα, που σας πληροφορώ ότι αποτελούν μια εντυπωσιακά (και απολαυστικά) αναπτυσσόμενη κατηγορία.


Η φετινή έκθεση "Αφρός και Φυσαλλίδες" θα λάβει χώρα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στο Σύνταγμα. Οι ώρες λειτουργίας είναι 1 το μεσημέρι ως 8 το βράδυ και η είσοδος κοστίζει €10.


Εγώ φέτος δεν θα καταφέρω να παρευρεθώ στην αγαπημένη αυτή εκδήλωση, καθώς θα βρίσκομαι σε διεθνή δημοσιογραφική αποστολή στα Ιταλο-Αυστριακά σύνορα. Είμαι σίγουρος όμως ότι εσείς που θα πάτε θα περάσετε - όπως πάντα - τέλεια. Κι από Δευτέρα που θα επιστρέψω, θα σας έχω ανταποκρίσεις από τον πανέμορφο αμπελώνα του Alto Adige, στους πρόποδες των χιονισμένων Άλπεων. Καλή διασκέδαση!...

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v