Χρόνια Πολλά houseofwine.gr!

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, το houseofwine.gr γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, συμπληρώνοντας έναν χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας. Έναν χρόνο που πέρασε απίστευτα γρήγορα και έντονα, γεμάτος χαρές, συγκινήσεις και νέες οινικές ανακαλύψεις.

Θα ακουστεί κλισέ, αλλά μου φαίνεται πραγματικά λες και ήταν χτες, όταν πέρυσι τελείωσα γρήγορα-γρήγορα τις διακοπές μου για να στρωθούμε στη δουλειά και να ανοίξει το houseofwine.gr τις ηλεκτρονικές του πόρτες εγκαίρως. Συγκέντρωσα όλες μου τις σημειώσεις από δοκιμές σε ένα μέρος (μόνο αυτό ήταν ένας άθλος για μένα), δοκίμασα πάμπολλα κρασιά που δεν γνώριζα ή ήθελα να ξαναθυμηθώ, και βάλθηκα να γράφω μία-μία πολλές εκατοντάδες περιγραφών Ελληνικών και ξένων κρασιών με τρόπο που να είναι εύληπτος, απλός και πρακτικός. Θέλαμε βλέπετε να φτιάξουμε έναν μεγάλο κατάλογο που να περιέχει τα καλύτερα Ελληνικά και ξένα κρασιά της αγοράς, αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε στον πελάτη την ευκαιρία να επιλέξει αυτό που θέλει με βάση τις ανάγκες του, τις γαστρονομικές προκλήσεις μίας συγκεκριμένης βραδιάς, αλλά και τον προϋπολογισμό του, πάντα όμως με γνώση, άποψη και κρίση. Στόχος μας ήταν να κατορθώσουμε κάτι σχεδόν αδύνατο: να κάνουμε την (φαινομενικά μονοδιάστατη) ιντερνετική εμπειρία αγοράς κρασιού εφάμιλλη, αν όχι καλύτερη, από την ζωντανή επαφή του οινόφιλου με το κρασί σε ένα σημείο πώλήσης.

Θα σας μιλήσω με κάθε ειλικρίνεια: είχα πολλούς φόβους και αμφιβολίες στην αρχή. Όχι για το προϊόν, γιατί ήξερα ότι η επένδυση που έγινε σε χρήμα, χρόνο και προσωπική εργασία ήταν πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά (τουλάχιστον) δεδομένα. Ούτε για την διάθεσή μας, καθώς όλη η ομάδα των συντελεστών του houseofwine.gr το αγκαλιάσαμε με πάθος, αγάπη και απίστευτη όρεξη. Όπως συμβαίνει όμως σε κάθε νέο εγχείρημα, ειδικά όταν είναι πρωτοποριακό, ποτέ δεν μπορεί κανείς να προβλέψει την ανταπόκριση του κοινού.

Είμαι όμως στην ευχάριστη θέση να δηλώσω ότι πολύ γρήγορα κάθε φόβος μου διαψεύστηκε πανηγυρικά! Ο κόσμος ανταποκρίθηκε με απερίγραπτο ενθουσιασμό και θέρμη σε αυτή τη νέα πρόταση στην αγορά. Τα καθημερινά σχόλια, οι ερωτήσεις, οι συμμετοχές στις εκδηλώσεις, αλλά και οι πωλήσεις (εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Μικροί και μεγάλοι πελάτες από όλη την Ελλάδα έδειξαν ότι το houseofwine.gr είναι πρώτο στην προτίμησή τους, ενώ και η ίδια η αγορά το αντιμετώπισε με σεβασμό και πίστη. Όταν μάλιστα το (αγαπημένο μου) κορυφαίο Ευρωπαϊκό wine restaurant Monvinic επέλεξε το houseofwine.gr για να προμηθεύεται τα καλύτερα κρασιά του Ελληνικού αμπελώνα για την βραβευμένη λίστα του, δεν σας κρύβω ότι η υπερηφάνειά μου χτύπησε κόκκινο!

Τα σχέδια για το μέλλον είναι πολλά και μεγάλα. Δεν θα σταματήσουμε να καινοτομούμε, γιατί τόσο η αγορά όσο και οι Έλληνες οινόφιλοι το έχουν ανάγκη. Πάντα όμως η έμφαση θα είναι στην ποιότητα, την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και την σωστή σχέση ποιότητας-τιμής.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το houseofwine.gr, ειδικά τη μέρα των γενεθλίων του, για να έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον εορτασμό της ημέρας παίρνοντας μέρος σε διασκεδαστικά κουίζ και κερδίζοντας εκλεκτά οινικά δώρα.

Χρόνια Πολλά και Καλά, λοιπόν, houseofwine.gr. Σηκώνω το ποτήρι μου και πίνω στην υγειά σου!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v