Νέο lunch menu από το Abreuvoir σε ειδική τιμή

Νομίζω ότι, αν δεν έχουν επιστρέψει όλοι από τις διακοπές, οι τελευταίοι είναι ήδη καθ' οδόν. Αρκετά είναι και τα εστιατόρια που επιστρέφουν δυναμικά στη νέα σεζόν, και μάλιστα με νέα μενού και νέες τιμές.

Σας ενημερώνω λοιπόν ότι το Abreuvoir, το κλασικό Κολωνακιώτικο στέκι, ξανάνοιξε και περιμένει τους (πάμπολλους) φίλους του με ειδικές προσφορές. Πρώτη και καλύτερη, το νέο lunch menu σε σπέσιαλ τιμή. Συγκεκριμένα, προσφέρει μεσημεριανό τριών πιάτων με πολλές επιλογές από γνωστά και καινούρια εκλεκτά πιάτα της κουζίνας του, στην ειδική τιμή των €30 κατ' άτομο.

Επιπλέον, διαθέτει και ανανεωμένη λίστα κρασιών με αισθητά μειωμένες τιμές. Όπως έχω ξαναγράψει, τόσο οι τιμές όσο και η μεγάλη και εξαιρετική γκάμα της λίστας οφείλονται στις ειδικές σχέσεις του ιδιοκτήτη του Abreuvoir, του Σπύρου Κώτση, με προμηθευτές και οινοποιούς στην Ελλάδα και τη Γαλλία, και τις πολλές απευθείας εισαγωγές του. Με τον τρόπο του, ο Σπύρος έχει φτιάξει μία υποδειγματική λίστα που καλύπτει στην εντέλεια τις λεπτές γεύσεις της φημισμένης κουζίνας του Abreuvoir, με πραγματικά διαμάντια από τον Ελληνικό και τον Γαλλικό αμπελώνα σε σωστές τιμές.

Καλωσορίζω την πρωτοβουλία αυτή του Abreuvoir και θέλω να δω κι άλλες, ανάλογες, καθώς μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην εστίαση στις μέρες που ζούμε.

Στο μεταξύ το Abreuvoir το βρίσκουμε στο Κολωνάκι (Ξενοκράτους 51 / 210-7229106) και στο internet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.abreuvoir.gr. Αν θέλετε να μελετήσετε το νέο lunch menu, μπορείτε να το κατεβάσετε παρακάτω:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v