Γουρλής ο Οινοχόος του Αυγούστου!...

Ελπίζω ότι δεν είστε από τους προληπτικούς που στις "γρουσούζικες" μέρες αποφεύγουν κάθε μετακίνηση. Κι έτσι να είναι, πάντως, πιστεύω ότι την επόμενη Παρασκευή (και 13) του μηνός, μία βόλτα μέχρι το περίπτερο θα την κάνετε. Κι αυτό γιατί εκείνη την ημέρα το γούρι θα μας το φέρει ο Οινοχόος του Αυγούστου! Βλέπετε, λόγω του Δεκαπενταύγουστου, όλες οι εκδόσεις του Σαββατοκύριακου θα πάνε μία μέρα πίσω, κι έτσι ο σταθερά Σαββατιάτικος Οινοχόος θα είναι μαζί μας (από) την Παρασκευή, οπότε και θα κυκλοφορήσει με την Καθημερινή.

Δροσερό και ανάλαφρο τεύχος, υπόσχεται πλούσια θεματολογία ταιριαστή στην εποχή. Εγώ σας επιφυλάσσω ένα ρεπορτάζ-μαμούθ για τον διαγωνισμό World Class 2010, που παρακολούθησα στα μέσα του Ιουλίου, και ο οποίος ανέδειξε τον κορυφαίο bartender του κόσμου. Σας άνοιξα ήδη την όρεξη λίγο μετά την ανακοίνωση του νικητή, από τις σελίδες του Οινοχόου όμως θα μάθετε τα πάντα για το διαγωνισμό, και θα μοιραστείτε κι εσείς αυτή την όμορφη εμπειρία μέσα από τις ολοζώντανες φωτογραφίες της Κατερίνας Καμπίτη.

Μια και το τραβάει σίγουρα η εποχή, απολαύστε τον Αυγουστιάτικο Οινοχόο παρέα με ένα ποτήρι από το αγαπημένο σας λευκό ή ροζέ κρασί, σερβιρισμένο στην τέλεια θερμοκρασία. Εναλλακτικά, γιατί να μην τον συνοδεύσετε με ένα δροσερό και πολύχρωμο κοκτέιλ, για να είστε πιο κοντά στη κεντρικό θέμα του τεύχους; Εγώ προσωπικά σκοπεύω, πριν αρχίσω να τον διαβάζω, να φτιάξω (άλλο) ένα PIMM's Ginger, το οποίο λατρεύω και θεωρώ ό,τι πιο απολαυστικά καλοκαιρινό. Αν θέλετε να μου κάνετε παρέα, θα αναμίξετε ένα μέρος PIMM's Νο.1, τρία μέρη Ginger Ale, μία φέτα λεμόνι ή (ιδανικά) lime και μία κορφούλα φρεσκοκομμένο δυόσμο σε ένα ψηλό ποτήρι με πολύ πάγο.

Στην υγειά σας και καλή ανάγνωση...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v