Επιστροφή στο Robin's Hood

Στο Robin's Hood στο Χαλάνδρι είχα πολλά χρόνια να πάω για φαγητό. Συγκεκριμένα τελευταία φορά ήταν το 2002. Μη φανταστείτε ότι οι λόγοι αυτής της "αποχής" είχαν να κάνουν με την κουζίνα, το φαγητό ή την εξυπηρέτηση - κάθε άλλο, το εστιατόριο ήταν τότε ένα από τα αγαπημένα μου. Οι λόγοι ήταν καθαρά αισθηματικοί (ένας παρ' ολίγον μεγάλος έρωτας που τότε μόλις άρχιζε, τελικά έληξε άδοξα σε ένα από τα τραπέζια της σάλας του...). Μη σας κουράζω με τα αισθηματικά μου όμως. Το γεγονός είναι ότι ξαναπήγα τις προάλλες στο Robin's Hood μετά από τόσα χρόνια και μου άρεσε πολύ.

Τι έχει αλλάξει; Κατά βάση ο Chef, ο Κωστής Ζαχαρίας, ο οποίος ξεκίνησε πρόσφατα προερχόμενος από το Λονδίνο, και έχει δημιουργήσει ένα όμορφο μενού το οποίο, χωρίς να είναι τεράστιο, προσφέρει μοντέρνες γεύσεις με Μεσογειακές αλλά και Ανατολίτικες πινελιές. Επιπλέον η λίστα των κρασιών του Robin's Hood έχει εμπλουτιστεί με πολλές και καλές ετικέτες (αυστηρά) από τον Ελληνικό αμπελώνα, ενώ διαθέτει και πολλές επιλογές σε ποτήρι.

Από εκεί και πέρα η ατμόσφαιρα της σάλας παραμένει ζεστή όπως την θυμόμουν, ενώ ο κήπος είναι δροσερός και πανέμορφος - ό,τι πρέπει για τις ζεστές νύχτες αυτής της εποχής... Επίσης το σέρβις παραμένει ευγενικό και άψογο, πάντα κάτω από το έμπειρο μάτι του ιδιοκτήτη του Robin's Hood, του Πάνου Παναγιωτίδη. Α, και κάθε Παρασκευή βράδυ στον κήπο το δείπνο συνοδεύεται και από live jazz που παίζει το συγκρότημα των Hasta Banana.

Το Robin's Hood βρίσκεται στο γνωστό σημείο τα τελευταία 15 χρόνια, στο Χαλάνδρι (Βασιλέως Γεωργίου 34 / 210-6834907). Εγώ θα ξαναπάω σύντομα.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v