Θα πολεμήσουμε την κρίση με... Γεύσεις!...

Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός ότι αρκετά από τα καλά εστιατόρια της Αθήνας ανταποκρίνονται με ευαισθησία στην οικονομική πίεση που όλοι αισθανόμαστε αυτό τον καιρό λόγω της... καταραμένης κρίσης.

Τρανό παράδειγμα ένα από τα πολύ αγαπητά στέκια των Βορείων Προαστείων, το εστιατόριο Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως στην Κηφισιά, που έχει καθιερώσει ένα εκλεκτό menu dégustation σε ιδιαίτερα προνομιακήξ τιμή.

Το μενού περιλαμβάνει επιλογές για γεύμα τριών πιάτων από τον εξαιρετικό κατάλογο του εστιατορίου, τα οποία συνοδεύονται από δύο ποτήρια κρασί από την πραγματικά ψαγμένη λίστα του, στην τιμή των €30 κατ' άτομο.

Όσοι έχετε επισκεφτεί τις Γεύσεις ειδικά το καλοκαίρι, θα ξέρετε ότι ο πανέμορφος κήπος του εστιατορίου μία γλυκιά, ζεστή βραδιά, είναι το απόλυτο αντίδοτο στο άγχος και την πίεση που μας μαυρίζουν την ψυχή καθημερινά. Όσοι δεν είχατε ακόμα την χαρά, να μία ιδανική ευκαιρία!

Οι Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως βρίσκονται στην Κηφισιά (Λ. Κηφισίας 317β / 210-8001402). Περισσότερες πληροφορίες, μενού και νέα βρίσκουμε και στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.gefseis.gr.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v