Εβδομάδα Γαστρονομίας της Ρώμης στο Luna Rossa

"Όταν είσαι στη Ρώμη, φέρσου όπως οι Ρωμαίοι", λέει ένα παλιό γνωμικό. Να όμως που τελικά μπορείς να είσαι και μακριά από τη Ρώμη, και να αισθανθείς ένα με αυτήν, ή τουλάχιστον με την κουζίνα της.

Από σήμερα Δευτέρα 17 έως και το Σάββατο 22 Μαΐου, λοιπόν, το αγαπημένο Ιταλικό εστιατόριο Luna Rossa στην Καλλιθέα, διοργανώνει στον όμορφο χώρο του μία εβδομάδα αφιερωμένη στην γαστρονομία της Ρώμης (Settimana della Cucina Romana), και μας προσκαλεί να αισθανθούμε κάτοικοι της Αιώνιας Πόλης, έστω και για ένα βράδυ.

Είτε είστε μυημένοι στην κουζίνα της Ιταλικής πρωτεύουσας, είτε "ψήνεστε" να την γνωρίσετε, δύσκολα θα βρείτε καλύτερο ξεναγό από τον ιδιοκτήτη και Σεφ του Luna Rossa, τον Danilo Petrini, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου της οικογένειάς του, στο κέντρο της Ρώμης.

Το Luna Rossa θα το βρείτε σε μία ήσυχη γειτονιά της Καλλιθέας (Σωκράτους 213 / 210 9423777), αλλά και στο internet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.lunarossa.gr. Το πλήρες μενού της Settimana della Cucina Romana μπορείτε να το κατεβάσετε ακριβώς από κάτω:
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v