Σαββατοκύριακο οινογνωσίας και οινο-ανάγνωσης!

Έχω καταλάβει ότι όλοι οι οινόφιλοι περιμένουμε να περάσει αυτή η εβδομάδα και να έρθει το Σαββατοκύριακο, σωστά; Γιατί, πράγματι, αυτό το weekend (από Παρασκευή, για την ακρίβεια) είναι στην κυριολεξία αφιερωμένο σε εμάς.

Το Σάββατο λοιπόν, κυκλοφορεί ο Οινοχόος, μαζί με την Καθημερινή. Σημειωτέον ότι είναι το πρώτο τεύχος του έτους (για λόγους προγραμματισμού), οπότε μας υπόσχεται πλούσια και ενδιαφέρουσα (όπως πάντα άλλωστε) ύλη, αλλά και θεματολογία σχετική με το Πάσχα. Από εμένα θα διαβάσετε δύο θέματα διεθνούς οινικού (και οινο-γαστρονομικού) ενδιαφέροντος, αλλά και ένα αφιέρωμα στα Wine Clubs που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Πολλοί από εσάς φαντάζομαι ότι θα αγοράσετε τον Οινοχόο πηγαίνοντας στο Οινόραμα, που ξεκινάει την Παρασκευή και ολοκληρώνεται την προσεχή Δευτέρα, 15 Μαρτίου. Το Οινόραμα είναι το μεγάλο ραντεβού που δίνουν ανά διετία οι επαγγελματίες του κρασιού, όπου όμως υπάρχει μεγάλο και πλούσιο πεδίο ενδιαφέροντος για κάθε οινόφιλο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oenorama.com.

Κάπως έτσι λοιπόν, αρκετοί από εμάς έχουμε λόγο να ευχόμαστε από τώρα ο ένας στον άλλον "Καλό Σαββατοκύριακο"!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v