Το μεγάλο ραντεβού των οινο-τυρόφιλων!

Η Βαρκελώνη - όπως όλη η Ισπανία γενικότερα - είναι μία πόλη που αγαπάει το τυρί και το κρασί, και προσφέρει άπειρες ευκαιρίες για γευστικά ταξίδια στον κόσμο τους σε όποιον επισκέπτη της έχει όρεξη να αφεθεί σε αυτά. Αφού το σκέφτομαι, λίγες ώρες πριν αναχωρήσω, και μου τρέχουν τα σάλια...

Μου θυμίζει όμως ταυτόχρονα να μην παραλείψω να σας αναφέρω την μεγάλη εκδήλωση Wine & Cheese που η ομάδα του House of Wine διοργανώνουμε την άλλη Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για το πρώτο μεγάλο tasting τυριού και κρασιού που οργανώνεται επί Ελληνικού εδάφους, και αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Έχω επιλέξει για εσάς μία μεγάλη ποικιλία από σπάνια αλλά και καθημερινά χειροποίητα τυριά από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ισπανία. Δίπλα τους, μία αντίστοιχα ευρεία γκάμα από κρασιά κάθε είδους, χρώματος και στυλ από την Ελλάδα και τον κόσμο. Εννοείται ότι θα είμαι κι εγώ εκεί να σας κάνω τις δικές μου προτάσεις, αν και πρόθεσή μας είναι να κάνετε εσείς όλους τους συνδυασμούς που σας ταιριάζουν και να μας πείτε τις δικές σας εντυπώσεις.

Η νόστιμη αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα στην privé αίθουσα του εστιατορίου Milos, στο ξενοδοχείο Athens Hilton. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι κάνουν κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα του House of Wine. Η είσοδος κοστίζει €42 και έχουν απομείνει πλέον ελάχιστες θέσεις, κυρίως από ακυρώσεις προ-κρατήσεων.

Για πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφτείτε την σχετική σελίδα (www.houseofwine.gr/how/event-cheesewine) άμεσα. Μην το χάσετε!...
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v