Το Δείπνο του Νέου Κόσμου

Καιρό είχαμε να μαζευτούμε με την παρέα των αποφοίτων, των μαθητών αλλά και των φίλων του Σεμιναρίου Απόλαυσης του Κρασιού, και να φάμε και να πιούμε καλά, όπως συνηθίζουμε. Συγκεκριμένα, η τελευταία μας εκδήλωση είχε γίνει πριν τις διακοπές του καλοκαιριού. Έτσι, το δείπνο που οργανώσαμε την Πέμπτη που μας πέρασε εξελίχθηκε σε μία άκρως κεφάτη και απολαυστική βραδιά.

Το δείπνο έλαβε χώρα στο γνωστό Bizart, στο Μαρούσι (Κηφισίας 70 / 210-6144202), στο κελάρι του οποίου φιλοξενείται και το σεμινάριο, με έναν πλούσιο μπουφέ που συγκέντρωσε τα θετικότερα σχόλια. Τα κρασιά που είχα επιλέξει για το δείπνο ήταν όλα του νέου κόσμου, και συγκεκριμένα από την Αυστραλία, τη Χιλή και τη Νότια Αφρική, και συνδυάστηκαν με την ποικιλία των πιάτων τέλεια. Πρέπει να σας πω ότι τα κρασιά ήταν προσφορά του House of Wine (www.houseofwine.gr), της νέας μεγάλης e-κάβας στο Ελληνικό Internet, που ήταν και ο συν-οικοδεσπότης μου στην όμορφη αυτή βραδιά.

Πιο βασικό συστατικό της διασκεδαστικότατης αυτής εκδήλωσης, όμως, ήταν οι περίπου 100 φίλοι που συμμετείχαν σε αυτή με κέφι και... ιδιαίτερη όρεξη. Τους ευχαριστώ πολύ, και τους δίνω μηνιαίο - από εδώ και πέρα - ραντεβού για αντίστοιχα απολαυστικές οινο-γαστρονομικές εκδηλώσεις.

|ig:all|

Εύχομαι να είμαστε καλά και να μαζευόμαστε για να τρώμε, να πίνουμε και να διασκεδάζουμε, πάντα κάτω από τέτοιες χαρούμενες συνθήκες!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v