Το Κτήμα Σκούρα στο Διεθνές Top100 του Wine&Spirits

Το Οινοποιείο Σκούρα, στο Άργος, απέσπασε πρόσφατα μία πολύ σημαντική διεθνή διάκριση: Το Αμερικάνικο περιοδικό Wine & Spirits το ανέδειξε ανάμεσα στα 100 κορυφαία οινοποιεία του κόσμου για το 2009! Είναι μία τιμή για την Ελλάδα και το Ελληνικό κρασί γενικότερα, γι αυτό και μας κάνει όλους υπερήφανους.

Ο Γιώργος Σκούρας έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένος, γιατί η βράβευση αυτή αποτελεί μία μεγάλη αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνεται, έχοντας μόλις γυρίσει από την Αμερική, όπου πήγε για να παρευρεθεί στην τελετή της βράβευσης, αλλά και σε μία σειρά από άλλες εκδηλώσεις προς τιμήν του οινοποιείου του και των κρασιών του;

Δεν χρειάζεται να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Αρκεί να συντονιστείτε αύριο, Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, στην συχνότητα του City 99.5FM και την εβδομαδιαία εκπομπή μου "Lemy Boucaliaun", όπου θα τον συγχαρούμε και θα συζητήσουμε μαζί του για την μεγάλη αυτή διάκριση, αλλά και εφ' όλης της ύλης, ζωντανά στον αέρα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v