There's still time for weekend breaks by the sea!

Μια και ο καιρός διατηρείται καλός, τα weekend-breaks των Αθηναίων δίνουν ακόμα και παίρνουν. Σας δίνω λοιπόν μία όμορφη ιδέα για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να περάσετε καλά στην Πελοπόννησο.

Το Ξενοδοχείο Mandola Rossa, του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη/Grecotel, αποτελεί μία εξαιρετική πρόταση για διακοπές μέσα στη χαλάρωση και την πολυτέλεια, με φόντο την πανέμορφη παραλία της Κυλλήνης. Εγώ όμως δεν θα σταθώ στις σουίτες, το SPA, την πισίνα, αλλά θα σας πω για το εστιατόριό του, το Cap Voyage.

Το Cap Voyage λοιπόν είναι ένα σύγχρονο gourmet εστιατόριο, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει ένα πραγματικά ξεχωριστό δείπνο ατενίζοντας το απέραντο γαλάζιο από τα δύο διαφορετικά επίπεδα του χώρου, την αυλή ή την βεράντα. Το περιβάλλον είναι προσεγμένο και καλοκαιρινό, ενώ το service είναι πραγματικά άψογο. Το φαγητό είναι νοστιμότατο και αψεγάδιαστο τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση. Το μενού, με ποικιλία επιλογών και γεύσεων, υπογράφει ο σεφ Ηλίας Κακούρης, με μακρά θητεία σε απαιτητικές κουζίνες πολυτελών θερέτρων (στα συν του, για μένα η πολύ καλή χρήση του φουα-γκρα και ο σωστός συνδυασμός του με το τρυφερότατο φιλέτο). Η λίστα κρασιών του Cap Voyage παρέχει αρκετές και καλές επιλογές σε λευκό, ροζέ και ερυθρό. Επίσης πολύ θετικό για μένα το γεγονός ότι δίνει βάρος στους αξιολογότατους ντόπιους παραγωγούς (Παρπαρούσης, Μερκούρης, Σκούρας, Κόκκαλης).

Το Mandola Rossa, όπως και το αδερφάκι του, το επίσης πεντάστερο Olympia Riviera, που βρίσκεται στο ίδιο σύμπλεγμα ξενοδοχείων στην Κυλλήνη, αποτελούν μία αξιόλογη λύση για μεγάλες ή ολιγοήμερες διακοπές από την καθημερινότητα χωρίς κανείς να απομακρυνθεί πολύ από την Αθήνα. Για πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.grecotel.com/find-a-hotel_34.htm.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v