Un Botteghino molto delizioso!

Τι σας έχω σήμερα!... Είμαι φοβερά ενθουσιασμένος γιατί ανακάλυψα ένα εκπληκτικό Ιταλικό deli στη γειτονιά μου!

Το Botteghino (ελληνιστί η αποθηκούλα) άνοιξε στην Νέα Ερυθραία πριν από ένα μήνα περίπου. Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια από φίλους και μόλις γύρισα από τις διακοπές το επισκέφτηκα.

Τι βρήκα εκεί; Ου, και τί δεν βρήκα... Ιταλικά αλλαντικά, τυριά - και ανάμεσά τους μία θεϊκή ξερή Παρμεζάνα από βουβαλίσιο γάλα - σάλτσες και λάδι με τρούφα και άλλα μυρωδικά, ένα εξαιρετικό pesto, καθώς και άλλες σάλτσες για φαγητά και μακαρόνια, τα εκπληκτικά Ναπολιτάνικα ζυμαρικά Garofalo σε μεγάλη ποικιλία, απίθανα Ιταλικά μέλια και αρωματισμένα ξύδια balsamico, και, τέλος, λευκά, ερυθρά και αφρώδη κρασιά από όλη την Ιταλία.

Ουφ, θέλετε κι άλλα; Ε λοιπόν, από Σεπτέμβριο οι ευγενέστατοι Ιταλικής καταγωγής ιδιοκτήτες του Botteghino με ενημερώνουν ότι η γκάμα των προϊόντων τους θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο!

Στους φίλους των γκουρμέ Ιταλικών προϊόντων προτείνω μία επίσκεψη στο Botteghino ΑΜΕΣΑ! Αν μη τι άλλο, θα έχετε την ευκαιρία να πιείτε έναν ωραιότατο espresso από φρεσκοκομμένο κόκκο αλλά και να φάτε ένα τέλειο panino με prosciutto ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Το Botteghino βρίσκεται στην Οδό Αγίου Φανουρίου, στον αριθμό 2 (πρόκειται για τον πεζόδρομο που ξεκινάει από τον κεντρικό της Ν. Ερυθραίας, στο ύψος του καταστήματος της WIND). Το τηλέφωνο είναι 210-8003065.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v