We wish you a Deli Christmas!

Όσοι ήσασταν στο Κέντρο χτες το απόγευμα, θα είδατε ότι γινόταν χαμός από Christmas Shoppers! Ε, τελευταίες μέρες πριν τις Γιορτές είναι, διευρυμένο και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων, δικαιολογημένο δεν είναι;

Εγώ πάντως, ανάμεσα στα ψώνια ρούχων, παιχνιδιών, gadgets, κλπ, έκανα και το απαραίτητο deli-shopping. Που; Στο Petit Gourmand στο Κολωνάκι, και μπορώ να σας πω ότι εκεί έκατσα πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί, κατά την χτεσινή εξόρμηση.

Στο Petit Gourmand βρήκα (και δεν σας τα λέω όλα, για πρακτικούς λόγους):
* Τα προϊόντα Petrossian σε αποκλειστική εισαγωγή. Η γκάμα περιλαμβάνει φουα-γκρα, σολωμό, χαβιάρι, διάφορες σάλτσες και μους λαχανικών, τσάγια σοκολατάκια και άλλα
* Διάφορα πατέ - τρούφας, σαλιγκαριών, πιπεριάς, φουα-γκρα
* Τα εξαιρετικά αλλαντικά Saint Marcel από τη Νορμανδία
* Διάφορες σπεσιαλιτέ από την Προβηγγία - Bouillabaisse, λιαστή ντομάτα, μανιτάρια του δάσους
* Σούπες, λαχανικά, αρωματισμένα και "ψαγμένα" λάδια και ξύδια
* Μπαχαρικά, αλάτια και πιπέρια
* Διάφορα εκλεκτά γλυκά, μπισκότα, κέικ, σοκολατάκια, μαρμελάδες, μέλια, κομπόστες

Τέλος, μία αξιόλογη γκάμα από ξηρά και επιδόρπια κρασιά αποκλειστικής εισαγωγής, κατά κύριο λόγο από το Μπορντώ και τη Βουργουνδία, αλλά και Σαμπάνιες-διαμαντάκια από μικρούς οίκους της Καμπανίας που δεν βρίσκονται αλλού στην αγορά.

Προτείνω ανεπιφύλακτα σε εσάς τους (εξ ορισμού) gourmet αναγνώστες αυτού του blog να εντάξετε το Petit Gourmand στο "δρομολόγιο" του Christmas Shopping σας. Κι αυτό που σίγουρα σας προτείνω είναι να πρωτοτυπήσετε και, αντί για τετριμμένα καλάθια, λουλούδια και άλλα άχρηστα εταιρικά και προσωπικά δώρα, φέτος να στείλετε στους bon viveur φίλους μία καλαίσθητη και εκλεκτή σύνθεση από το Petit Gourmand, που σίγουρα θα εκτιμήσουν πολύ περισσότερο (hint-hint καλοί μου φίλοι...).

Το Petit Gourmand θα το βρείτε στην διεύθυνση Αναγνωστοπούλου 8, στο Κολωνάκι. Τηλέφωνο και φαξ για πληροφορίες και παραγγελίες είναι το 210-3614963.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v