Merlovers of the World, Unite!...

Για το Merlove, τη νέα κινηματογραφική προσπάθεια που γίνεται για την αποκατάσταση του ονόματος και της υπόληψης της ποικιλίας Merlot, σας έχω ξαναμιλήσει...

Τα νέα όμως είναι ότι σύντομα, εντός του μήνα, έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του στις ΗΠΑ (στην Καλιφόρνια, προφανώς). Από τα όσα έχω δει ως τώρα, το Merlove αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Μάλιστα έχω μιλήσει κατ' επανάληψη στον δημιουργό και σκηνοθέτη του έργου, τον φανατικό "Merlover" Rudy McClain, ο οποίος - αν και πνίγεται αυτή την εποχή - είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με τις προοπτικές του έργου. Εγώ του έχω κάνει ξεκάθαρη εξήγηση: μπορεί να μην είμαι μεγάλος φαν της συγκεκριμένης ποικιλίας, σέβομαι, ωστόσο, φοβερά την αφοσίωσή του σε αυτό που προσπαθεί να επιτύχει, γι αυτό και έχω με χαρά αποφασίσει να συμβάλλω όσο μπορώ στην προσπάθεια αυτή.

Το Merlove είναι ουσιαστικά ένα οδοιπορικό στα κτήματα που καλλιεργούν και οινοποιούν την συγκεκριμένη ποικιλία, καλύπτοντας από πολλές μονάδες στην Αμερική (Washington, California, κλπ) και φτάνοντας μέχρι και το ιστορικό Chateau Petrus στο Pomerol.

Το έργο ανοίγει επίσημα στις 27 Ιουνίου, στον Πολυχώρο Οινογαστρονομίας Copia, στην καρδιά της Napa Valley. Μιλώντας με τον Rudy, ελπίζω ότι προς το Φθινόπωρο θα έχουμε την ευκαιρία να το δούμε (έστω και σε περιορισμένη διανομή) και στην Ελλάδα.

Σε πρώτη φάση, περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της παραγωγής, που βρίσκεται στη διεύθυνση www.merlove.com. Νομίζω όμως ότι θα απολαύσετε ιδιαίτερα και το νέο trailer της ταινίας, το οποίο θα βρείτε κάνοντας κλικ σε αυτό εδώ το link.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v