Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Συγγνώμη, πάτερ, amartisa

Συγγνώμη, πάτερ, amartisa

Και γιατί να μην κάνεις εξομολόγηση online; Τα περισσότερα sites πλέον έχουν βάλει μια εφαρμογή για να μπορείς να μιλάς ζωντανά, σε chat, με το προσωπικό και να ζητάς βοήθεια. Γιατί να μην ακολουθήσει στα ίδια βήματα και η Εκκλησία; Στο κάτω-κάτω, όλο της γκρινιάζουμε που είναι απαρχαιωμένη.

Ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος, που λες, αποφάσισε να επεκτείνει την δραστηριότητά του και στο ίντερνετ, επειδή καταλαβαίνει πως για μερικούς ανθρώπους είναι δύσκολο να βγουν από το σπίτι και να πάνε στην εκκλησία για να εξομολογηθούν.

Και πατώντας σε αυτό, έχουμε μερικές προτάσεις για επιπλέον υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η εκκλησία μέσω του ίντερνετ, απλά και γρήγορα:
*Insta-ευχέλαιο, έτσι ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο ο χρόνος που τα κακά πνεύματα θα μείνουν στο σπίτι, άσε που δεν θα αναγκαστεί και ο παπάς να φορτωθεί όλα τα κακά vibes.
*Live streaming Επιτάφιο, επειδή άλλη όρεξη δεν είχαμε.
*Συνεργασία με εφαρμογή για ντελίβερι ώστε να έχεις κάθε Κυριακή αίμα και σώμα Χριστού στην πόρτα σου.
*Εξορκισμός μέσω messenger, επειδή όλοι είδαμε πώς τελειώνει ο Εξορκιστής, και θα θέλαμε να προστατεύσουμε τον παπά της ενορίας μας από τέτοια μοίρα.

Τώρα, πέρα από την πλάκα (που σηκώνει αρκετή αθώα πλάκα το ζήτημα), να τονίσουμε εδώ ότι ο παπα-Χριστόδουλος προσφέρει τις υπηρεσίες του εντελώς δωρεάν, είναι σούπερ ενεργός στο Facebook και επίσης αφήνει τα πιο sassy σχόλια στους επικριτές του.Οκέι, ίσως και να είναι τρολ. Ή και όχι. Ή και ναι. Ή και όχι.

"Τίποτα δεν κάνει έναν άνθρωπο τόσο ξεπερασμένο όσο το να επικρίνει τη νεότερη γενιά."

Adlai Stevenson, 1900-1965, Αμερικανός πολιτικός

  • 1656 - Η Αγγλία και η Γαλλία υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία.
    1789 - Ιδρύεται το αμερικανικό Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
    1919 - Η ημερήσια εφημερίδα «Καθημερινή» εκδίδεται στην Αθήνα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY