Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Τι πραγματικά δεν θέλω να πληρώνω, τώρα που πήραμε φόρα

Τι πραγματικά δεν θέλω να πληρώνω, τώρα που πήραμε φόρα

Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια ότι δεν θα πληρώνουν πλέον οι Έλληνες τα έξοδα νοσηλείας αλλοδαπών κι έτσι δεν θα πηγαίνει «ούτε ένα ευρώ των ελλήνων φορολογουμένων χαμένο» με ενέπνευσαν να φτιάξω μια λίστα με πράγματα που θα έπρεπε όντως να σταματήσουμε να πληρώνουμε, για να μην πηγαίνουν τα ευρώ μας χαμένα. Σπόιλερ αλέρτ: Κανενός ανθρώπου σε ανάγκη τα έξοδα νοσηλείας δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Λοιπόν που λες Βασίλη μου, χαμένα θεωρώ ότι πηγαίνουν τα λεφτά μου όταν πληρώνω:

- Μισθούς, αυτοκίνητα, βενζίνες, φρουρούς και λοιπά έξοδα υπουργών και βουλευτών.

- Μισθούς, αυτοκίνητα, βενζίνες και λοιπά έξοδα παππάδων, αρχιμανδριτών και αρχιεπισκόπων.

- Λειτουργικά έξοδα μιας εκκλησίας που κάνει κοινωνικό έργο με τα δικά μου λεφτά, ενώ έχει δικά της.

- Την ΕΡΤ. Ας βάλει περισσότερες διαφημίσεις, όπως όλοι οι άλλοι.

- Δρόμους τους οποίους δεν χρησιμοποιώ, και οι οποίοι έχουν ένα σκασμό διόδια παρ’ όλο που έχουν φτιαχτεί σε μεγάλο ποσοστό με δημόσιο χρήμα, άρα τους έχω ήδη πληρώσει, παρ’ όλο που δεν τους χρησιμοποιώ.

- Στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

- Τις μετακινήσεις από και προς τα νησιά που τις έχετε αφήσει (όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις της τελευταίας 20ετίας) βορά στο ιδιωτικό κεφάλαιο και την «ανάπτυξη», με αποτελέσματα σαν αυτό της Σαμοθράκης.

- Το Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων στον λογαριασμό της ΔΕΗ που κρίθηκε παράνομο από το Συμβούλιο της Επικρατείας πριν από πέντε χρόνια αλλά μυστηριωδώς παραμένει ακόμα εκεί.


"Πρέπει να εμπιστεύεσαι και να πιστεύεις τους ανθρώπους, αλλιώς η ζωή γίνεται ανυπόφορη."

Άντον Τσέχωφ

  • 1909 - Γεννιέται ο Φερδινάνδος Πόρσε, ιδρυτής της ομώνυμης γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

    1940 - Ανακαλύπτεται ελληνική προϊστορική λιμναία πόλη, αναγόμενη σε εποχή παλιότερη του 2000 π.Χ. στη λίμνη της Καστοριάς.

© 2002-2019 MEDIA2DAY