Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

"Δικός σου είναι ο Δρομέας και τον τάζεις;"

Λάβαμε την παρακάτω οργισμένη επιστολή και την δημοσιεύουμε αυτούσια:

«Ασ’τον κάτω τον δρομέα μου ρε! Δικός μου είναι! Τον γουστάρω- δεν τον γουστάρω, είναι δικός μου. Του βάζω φωτιά και τον καίω άμα θέλω. ΑΣ’ΤΟΝ ΚΑΤΩ. Που να πάει; Στη Βόρεια Μακεδονία; Στα Σκόπια εννοείς; Τρελάθηκες; Ποια Σκόπια ρε; Εμείς μεγαλώσαμε με τον Δρομέα του Βαγκώτσου…. Βαρώτσου- πώς τον λένε. Εμάς είναι τα παιδικά μας χρόνια ρε εκεί. Σ’ αυτές τις πλάκες από σπασμένα τζάμια είναι οι αναμνήσεις μας ρε. Και εσύ θες να τις πας στους άλλους ρε;

Ξεχνάμε εμείς τις φωνές όταν αυτή η αηδία… εννοώ ο Δρομέας μας, μπήκε μπάστακας στην Ομόνοια; Μπούρδα τον ανεβάζαμε, βλακεία τον κατεβάζαμε τότε. Στο μεταξύ όμως τον αγαπήσαμε, κύριε. Μπορεί σε κάποιους από εμάς να μην φαίνεται και τόσο μπούρδα σήμερα. Φαίνεται- δεν φαίνεται όμως, άσ’ τον κάτω! Σε εκείνους δεν στέλνουμε τίποτα. Και τι ήταν να μας στείλουν αυτοί; Τον Μεγαλέξανδρο; Άσε ρε που θα μας πουν αυτοί για τον Μεγαλέξανδρο. Που τον ξέρουν ρε αυτοί; Ντεμέκ Μεγαλέξανδρο θα μας έστελναν; Και για αντάλλαγμα θα έπαιρναν τον Δρομέα μας; Το καμάρι του Χίλτον μας; Ε, όχι κύριε. Αν κάποιοι θα έχουν ξεπουλήσει όλα, κάποιοι άλλοι ξέρουμε να αντιστεκόμαστε.

Είδες και εκείνη τον ομοσπονδία των εργαζομένων στην υγεία που πήγε και άφησε λουλούδια στον Δρομέα; Τους καμάρωσα. Τρέχουν στα νοσοκομεία όλη την ημέρα, έχουν τα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα και πάλι ρε παιδί μου, βρήκαν τον χρόνο να πεταχτούν να αφήσουν λίγα λουλούδια στο μνημείο μας. Στο σύμβολο του ελληνισμού μας.  

Γιατί, εκείνη η υπουργός που δεν το παραδέχεται ότι το πρότεινε. Να δεις δικιά μας θα είναι και αυτή. Η κακιά η ώρα θα έφταιξε. Κάποιος της είπε να το πει και το είπε χωρίς να το καταλάβει. Και μετά το σκέφτηκε λίγο καλύτερα η γυναίκα. Και το πήρε πίσω. Θα πέσουμε να τη φάμε και αυτή τώρα, που αποφάσισε το σωστό; Που συμφωνεί με τον ίδιο τον καλλιτέχνη, τον πώς-τον-είπαμε;

Σκασμένο με ακούς γιατί δεν ξέρω πόσα ακόμα θα πρέπει να αντέξουμε. Πόση αδικία θα υποστεί η Ελλάδα μας και πόσο ριγμένοι θα είμαστε όλοι εμείς από τα μεγάλα συμφέροντα, τις λέσχες Μπίντελμπεργκ και τον Σιωνισμό. Τώρα που το σκέφτομαι, αυτό είναι ο Δρομέας! Ένα σύμβολο αντίστασης του ελληνικού λαού! Μια φωτεινή ακτίνα στο σκοτάδι που μας ρίχνουν όλοι οι ξένοι. Όχι ρε! Κομματάκια μπορεί να τον κάνουμε, αλλά πουθενά δεν θα τον δώσουμε!

Από εδώ και πέρα που καταλάβαμε πόσο τον αγαπάμε θα τον επισκεπτόμαστε κάθε εβδομάδα, ακόμα και αν δεν έχουμε πάει πουθενά για να δούμε τέχνη, ακόμη και αν δεν έχουμε δει ούτε το Αρχαιολογικό Μουσείο.

Με νοιάζουν εμένα τα πολιτικά τους παιχνίδια νομίζεις; Εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω τον Δρομέα και να ανοίγει η καρδιά μου. Μας πήραν τη σύνταξη, τους μισθούς, την Μακεδονία, τα πάντα. Ε, όχι και τον Δρομέα!

Τους εμπιστεύομαι νομίζεις; Πέφτω για ύπνο και δεν ξέρω αν θα βρω αύριο τον δρομέα στη θέση του. Ευτυχώς τώρα ανοίγει ο καιρός και θα πάω να στήσω ένα αντίσκηνο εκεί μπροστά για να είμαι σίγουρος. Αν θέλουνε να πάρουν τον Δρομέα, θα πάρουν και εμένα μαζί. Και να δω τότε αν θα τους αρέσει.»

Με τιμή,

Γιωργάρας

"Ποτέ δεν σκέφτομαι το μέλλον. Έρχεται αρκετά σύντομα."

Άλμπερτ Αϊνστάιν

  • 1929 - Αρχίζει το μεγάλο Κραχ του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και ακολουθεί η κατάρρευση της δυτικής οικονομίας.

© 2002-2019 MEDIA2DAY