Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Των εχθρών τα φουσάτα και ο Πάνος Καμμένος

Των εχθρών τα φουσάτα και ο Πάνος Καμμένος

Σπάστε τον κουμπαρά σας, μαζέψτε τα ξεχασμένα ψιλά από τις τσέπες σας, ακυρώστε τα έξοδα των γιορτών! Ο Πάνος ο Καμένος ξεκίνησε να μαζεύει λεφτά για να πάρει η πατρίδα μας νέα πολεμικά πλοία. Προσκάλεσε όλους τους πιθανούς ευεργέτες του έθνους να βοηθήσουν αλλά και όλους εμάς που μπορούμε, βρε αδελφέ!

Γιατί, ποια μεγαλύτερη ικανοποίηση θα βρεις, αναγνώστη, από το να ξέρεις ότι, αν και μπορεί να δυσκολεύεσαι να τα φέρεις βόλτα, η Ελλάδα μας θα ενισχύει τον στόλο της και τη ναυτική της δύναμη; Τι άραγε μπορεί να σταθεί εμπόδιο ώστε ένα τέτοιο όνειρο όλων των Ελλήνων να γίνει πραγματικότητα; Να αγοραστούν μία (και δύο, γιατί όχι;) φρεγάτες και ένα ή δύο νέα αντιτορπιλικά; Έτσι η Ελλάδα μας θα κινδυνεύει ακόμη λιγότερο από τον κακό Τούρκο που βλέπει ότι μας λείπουν τα πλοία αυτά και μας κάνει τον καμπόσο. Ναι, ο Τούρκος των 80 εκατομμυρίων κατοίκων.

Καλή η πλάκα, αλλά το ζουμί είναι αλλού. Το εύρημα είναι επικοινωνιακό και ο υπουργός Άμυνας εκτιμά ότι θα τον βοηθήσει να αυξήσει το γκελ του στο κοινό της λαϊκής δεξιάς που τον εξέλεξε και τον αξίωσε στον υπουργικό θώκο. Έναν θώκο που τον κατέστησε αντιδημοφιλή, όπως συνήθως συμβαίνει σε όσους μετέχουν στις κυβερνήσεις, αλλά που τον γλύκανε και δεν θέλει να τον αποχωριστεί- ποιος θα ήθελε, άλλωστε;

Έτσι λοιπόν τι κάνει ο πεφωτισμένος υπουργός; Προσπαθεί να συνδέσει το όνομά του, όσο προλαβαίνει, με εθνικό έργο. Γιατί, τι είναι αυτός και θα μείνει έξω από το εθνικό παραλήρημα (μακεδονικό, εθνικιστικές καταλήψεις στα σχολεία, Κατσιφαίοι, γλώσσα κλπ κλπ); Χαϊβάνι είναι; Όσοι τσιμπήσουν και δώσουνε χρήματα θα συνδεθούν με την πρωτοβουλία, ενώ αν τελικά τα σκάσει κανάς εφοπλιστής και όντως αγοραστεί τίποτα η πρωτοβουλία θα ανήκει στον Πάνο της καρδιάς μας. Αν δεν ήμουν σίγουρος

Τώρα το ότι αυτό προστίθεται σε μια «πολεμική» ατμόσφαιρα που καλλιεργείται κατά γειτόνων και διαφόρων άλλων που επιβουλεύονται την πατρίδα μας, και δηλητηριάζει τη δημόσια σφαίρα δεν φαίνεται να νοιάζει κανέναν. Άλλωστε εκλογές έρχονται. Δεν μπορώ να αποκλείσω ότι στο επόμενο σποτ του δαιμόνιου διαφημιστή που έβαλε τον Πάνο Καμμένο στη Βουλή, το παιδάκι που… επικουρεί ο Π. Καμμένος ως συνετός δεν θα παίζει με τρενάκι, αλλά με πολεμικό πλοίο.           

SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY