Ο Ιοβόλος έγινε blogger! Το blog έχει ως σκοπό την καταγραφή προσωπικών εντυπώσεων των συντακτών του, αλλά και την αποτύπωση των όσων λέγονται ή εννίοτε... ψιθυρίζονται, μακριά από τους προβολείς της δημοσιότητας.

ΑΠΟΨΕΙΣΙΟΒΟΛΟΣ

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μια δικαστική έρευνα

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και μια δικαστική έρευνα

Είναι πολλοί που ενοχλήθηκαν από την δικαστική έρευνα για το σύστημα ασφαλείας που αγοράστηκε πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το C4I. Η πιθανότητα να έχουν υπάρξει «μίζες» προς την ηγεσία του υπουργείου Άμυνας για την προμήθεια του συγκεκριμένου συστήματος είναι κάτι που πιθανόν να φωτίσει τις σχέσεις των πολυεθνικών με το ελληνικό πολιτικό σύστημα.

Σήμερα ωστόσο, η κεντρικής σημασίας για την ελληνική έννομη τάξη αυτή δίκη διακόπηκε για λόγους που δεν έχουν τίποτα να κάνουν με κάποιο δικονομικό κώλυμα, κάποια τακτική της υπεράσπισης ή κάποια απρόοπτη μεταβολή των συνθηκών- που λένε και οι της Νομικής.

Στην χώρα της μπανάνας όπου ζούμε δεν έχουμε συνηθίσει να πέφτει η θερμοκρασία κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου. Την Παρασκευή λοιπόν που κάτι τέτοιο συνέβη, στην αίθουσα του Εφετείου Αθηνών όπου εκδικάζεται η υπόθεση έπεσε παγωνιά. Κυριολεκτικά. Τόση μάλιστα ήταν η αίσθηση του κρύου που οι δικαστικοί λειτουργοί αναζήτησαν άλλη αίθουσα για να συνεχίσουν το έργο τους απερίσπαστοι. Όταν δε άλλη αίθουσα δεν βρέθηκε, η συνέχεια της εκδίκασης αναβλήθηκε για άλλη μέρα και συγκεκριμένα για τις  5 Δεκεμβρίου!

Ναι, αγαπητέ αναγνώστη. Στην Ελλάδα του 2018, όταν έχει κάτω από 10 βαθμούς θερμοκρασία, σταματούν και οι δίκες άμα λάχει. Πρέπει έτσι να έχουμε υπόψη μας ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν σταματά μπροστά σε τίποτα… καιρού επιτρέποντος. Γενικώς λειτουργεί άψογα- τους ανοιξιάτικους κυρίως μήνες.   

Εξάλλου από αυτό και μόνο αρκεί να καταλάβουμε πόσο εμπόδια πρέπει να υπερπηδηθούν κάθε φορά που αναρωτιόμαστε γιατί αυτό το κράτος δεν μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Πώς να νικήσεις τα ακραία καιρικά φαινόμενα;

SPONSORED LINKS

"Ας αφήσουμε τις όμορφες γυναίκες για τους άντρες που δεν έχουν φαντασία."

Μαρσέλ Προυστ

  • 1940 - Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος: Αρχίζει η Επιχείρηση Δυναμό, η εκκένωση της Δουνκέρκης από τα αγγλο-γαλλικά στρατεύματα.

© 2002-2019 MEDIA2DAY